Câţi bani îi dă Snoop Dogg unui angajat a cărui singură sarcină e să-i ruleze jointuri

Câţi bani îi dă Snoop Dogg unui angajat a cărui singură sarcină e să-i ruleze jointuri

Snoop Dogg declara în 2012 că fumează până la 80 de jointuri pe zi FOTO Guliver/Getty Images

Rapperul american Snoop Dogg (47 de ani) a dezvăluit că alocă anual o sumă considerabilă pentru a plăti un angajat a cărui singură sarcină este să-i ruleze ţigări cu marijuana.

Ştiri pe aceeaşi temă

Prezent în emisiunea de la radio a lui Howard Stern, Snoop Dogg a mărturisit că plăteşte între 40.000 şi 50.000 de euro anual unui bărbat care îi pregăteşte jointurile. În plus, cântăreţul s-a declarat fascinat de abilităţile angajatului său.

„Sincronizarea. Sincronizarea nenorocitului este impecabilă. E un profesionist. Dacă eşti foarte bun la ceva de care am nevoie, atunci fii sigur că te angajez“, a declarat Snoop Dogg.

Totuşi, munca angajatului nu este floare la ureche dacă ţinem cont de faptul că rapperul a dezvăluit în trecut că fumează 81 de ţigări cu marijuana pe zi.

Însă, bărbatul are parte şi de alte beneficii – poate fuma la rândul lui, îl însoţeşte pe cântăreţ în turnee şi în vacanţe şi primeşte tot felul de produse, inclusiv haine. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: