Câţi bani îi oferă Mick Jagger mamei celui de-al optulea copil al său, până când acesta va împlini 18 ani

Câţi bani îi oferă Mick Jagger mamei celui de-al optulea copil al său, până când acesta va împlini 18 ani

Mick Jagger a început relaţia cu Melanie Hamrick, la câteva luni după ce fosta lui iubită, creatoarea de modă L'Wren Scott, cu care a avut o relaţie de 13 ani, s-a sinucis în 2014 FOTO AP

Mick Jagger (73 de ani), solistul trupei The Rolling Stones, s-a angajat să îi plătească 2,5 de milioane de lire sterline balerinei care va da naştere, în luna decembrie, celui de-al optulea copil al lui. Artistul va plăti şi pentru casa în care tânăra, Melanie Hamrick, în vârstă de 29 de ani, va decide să se stabilească, informează publicaţia „The Mirror“, citată de News.ro.

Ştiri pe aceeaşi temă

Astfel, rockerul britanic va plăti lunar o alocaţie de cinci cifre, până când copilul va împlini 18 ani, potrivit „Daily Mail“.

Această înţelegere este similară celei pe care Mick Jagger a făcut-o cu Luciana Gimenez, mama braziliană a fiului său, Lucas, născut în anul 1999.

Artistul mai are patru copii cu modelul Jerry, precum şi o fiică împreună cu fosta sa soţie, Bianca Jagger, şi o fiică împreună cu Marsha Hunt.

„Mick şi-a luat întotdeauna în serios responsabilităţile. Nu va face excepţie în cazul copilului său cu Melanie. Ei nu au o relaţie serioasă, dar sunt fericiţi şi foarte apropiaţi. Aceasta le oferă Melaniei şi copilului siguranţa de care au nevoie. Ea va primi o alocaţie substanţială, iar Mick va plăti pentru casă, oriunde va decide Melanie“, a declarat o sursă.

Alocaţia lunară s-ar ridica până la suma de 15.000 de dolari.

Luciana Gimenez a declarat, recent, despre Mick Jagger, cu o avere de 230 de milioane de lire sterline, că îşi iubeşte toţi copiii şi că le este apropiat.

Melanie Hamrick trăieşte în New York, dar s-ar putea muta în Los Angeles, mai aproape de Mick Jagger, sau în Connecticut, aproape de familie.

Mick Jagger şi Melanie Hamrick au fost fotografiaţi pentru prima dată împreună în 2014, în timp ce erau îmbrăţişaţi în balconul unei camere de hotel din Zurich.

La începtul acestui an, Mick Jagger a prezentat-o pe Melanie Hamrick celor şapte copii ai săi, în timpul unei vacanţe petrecute pe proprietatea pe care starul britanic o deţine o insula Mustique din Marea Caraibilor.

Mick Jagger a început relaţia cu Melanie Hamrick, la câteva luni după ce fosta lui iubită, creatoarea de modă L'Wren Scott, cu care a avut o relaţie de 13 ani, s-a sinucis în 2014.

Cântăreţul are cinci nepoţi şi a devenit pentru pentru prima dată străbunic în mai 2014, atunci când nepoata lui Assisi, fiica lui Jade Jagger, a născut o fetiţă.

Recent, grupul The Rolling Stones a confirmat că lucrează la un nou album de studio, care va include influenţe din blues şi va fi lansat spre finalul acestui an.

Trupa The Rolling Stones, înfiinţată la Londra în 1962, este una dintre cele mai iubite şi mai apreciate formaţii rock din lume. Pe parcursul unei cariere bogate, grupul britanic a lansat 29 albume de studio, care s-au vândut în aproximativ 200 milioane de copii pe plan mondial.

Trupa britanică a susţinut un concert şi în România, la Bucureşti, în 2007. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: