Câţi bani au donat soţii George şi Amal Clooney pentru sprijinirea mai multor cauze în criza provocată de Covid-19

Câţi bani au donat soţii George şi Amal Clooney pentru sprijinirea mai multor cauze în criza provocată de Covid-19

Soţii amal şi George Clooney s-au alăturat celebrităţilor care au donat bani pentru sprijinirea mai multor cauze în criza provocată de pandemie FOTO Guliver/Getty Images

Actorul George Clooney (58 de ani) şi soţia lui, avocata Amal Clooney (42 de ani) au donat o sumă importantă de bani pentru sprijinirea mai multor cauze în criza provocată de Covid-19.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit The Guardian, citat de news.ro, cuplul a donat un milion de dolari pentru şase cauze. 

A oferit 300.000 de dolari pentru National Health Service, pentru eforturile de ajutorare din Lombardia şi pentru Lebanase Food Bank.

Amal Clooney, cunocut avocat pentru drepturile omului, este originară din Liban.

Soţii au mai donat 250.000 de dolari pentru Motion Picture and Television Home, din conducerea căreia George Clooney face parte, şi pentru fondul Sindicatului american al actorilor.

Restul a mers către Los Angeles Mayor’s Fund, prin care este oferit ajutor de îngrijire a copiilor lucratorilor sanitari din oraş aflaţi în prima linie a luptei cu epidemia.

La nivel mondial, de la depistarea coronavirusului în China, la finalul anului trecut, au fost înregistrate peste 1,5 milioane de cazuri de infectare şi mai mult de 87.000 de decese. Peste 314.000 de oameni dintre cei bolnavi au fost vindecaţi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: