Câţi bani a donat Madonna pentru găsirea unui tratament pentru Covid-19: „Mi-a luat un timp să accept şi să îmi modific stilul de viaţă“

Câţi bani a donat Madonna pentru găsirea unui tratament pentru Covid-19: „Mi-a luat un timp să accept şi să îmi modific stilul de viaţă“

Madonna FOTO Guliver/Getty Images

Madonna (61 de ani) a anunţat că se alătură iniţiativei lui Bill Gates şi că donează o sumă importantă de bani pentru a sprijini descoperirea unui tratament pentru Covid-19.

Ştiri pe aceeaşi temă

Printr-un mesaj publicat pe Instagram, cântăreaţa americană a spus că va dona un milion de dolari pentru programul Therapeutics Accelerator al Bill & Melinda Gates Foundation.

Ea a împărtăşi propria experienţă legată de criza sanitară. „Trebuie să recunosc, mi-a luat un timp să accept, să procesez şi să îmi modific stilul de viaţă pentru a putea proteja viaţa familiei mele, a mea şi a celorlalţi oameni“.

Madonna a mulţumit medicilor şi asistenţilor sanitari care îşi riscă vieţile în timpul crizei, expunându-se, şi i-a îndemnat pe oameni să rămână în case şi să nu se panicheze. „Am încredere în rasa umană că vom trece peste asta“, a concluzionat ea.

Madonna, care a anulat recent o serie de concerte din turneul „Madame X“, a subliniat că oamenii trebuie să ia în serios acest coronavirus.

„Sunt atât de impresionată de munca dusă de Bill & Melinda Gates Foundation şi de efoturile Therapeutics Accelerator referitor la Covid-19 de a găsi medicamente noi sau existente care să prevină eficient sau să trateze boala“, a adăugat vedeta. 

 

 

Contribuţia Madonnei va merge spre COVID-19 Response Fund, condus de Gates Philanthropy Partners. Între partenerii iniţiativei se numără Wellcome, Mastercard, Guvernul Marii Britanii şi Chan Zuckerberg Initiative.

Madonna, regina controverselor 

Donaţia făcută de Madonna vine după ce, la sfârşitul lunii martie, cântăreaţa declara, în timp ce se filma fiind în cadă, goală, că noul coronavirus reprezintă „marele agent al egalizării sociale“, ceea ce a stârnit imediat critici din partea fanilor, scrie CNN.

„Ceea ce este teribil la el este că ne-a făcut egali în multe aspecte. Şi ceea ce este minunat este că ne-a făcut egali în multe aspecte. Aşa cum spuneam la finalul piesei «Human Nature», în fiecare noapte, toţi suntem în aceeaşi barcă. Dacă nava se scufundă, toţi ne ducem în jos“, a continuat „regina muzicii pop“.

La scurt timp după publicarea video-ului, Madonna l-a şters de pe contul său. 
   

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: