Câţi bani câştigă într-o zi celebrităţi ca Adele, Jennifer Lawrence, Elton John, dar şi Regina Marii Britanii

Câţi bani câştigă într-o zi celebrităţi ca Adele, Jennifer Lawrence, Elton John, dar şi Regina Marii Britanii

Jennifer Lawrence a câştigat 24 de milioane de dolari în 2016, potrivit Forbes FOTO Getty Images

Un clasament al starurilor cu cele mai mari câştiguri pe zi arată că unele vedete şi personalităţi câştigă în 24 de ore cât alţii în 10 ani.

Ştiri pe aceeaşi temă

Daily Mail a dezvăluit care sunt sumele de bani care au intrat zilnic, în anul 2016, în buzunarele unor nume sonore ca Bill Gates, Elton John, David Beckham, Adele, Regina Elisabeta a II-a, Prinţul William, Ed Sheeran sau Jennifer Lawrence, dar şi cum îşi cheltuie acestea banii.
 

Bill Gates – 9,3 milioane de dolari pe zi


Cum îi cheltuie: minivacanţe în Islanda şi vacanţe mai lungi alături de familie, pe iahturi, în Marea Mediterană. Cofondatorul companiei Microsoft spune „Banii nu au nicio utilitate pentru mine de la un punct încolo. Utilitatea lor se concentrează în întregime în construirea unei organizaţii care să-folosească resursele pentru oamenii cei mai săraci din lume.“

JK Rowling – 260.000 de dolari pe zi

 
Cum îi cheltuie: Autoarea volumelor „Harry Potter“ trăieşte în Edinburgh cu soţul şi cei trei copii şi se zvoneşte că a cumpărat casa vecinilor pentru un milion de lire sterline pentru a face o curte mai mare. Scriitoarea a cumpărat o locuinţă şi în Australia, antidotul perfect pentru vremea din Scoţia.
 

Adele – 190.000 de dolari pe zi


 
Cum îi cheltuie: Cântăreaţa deţine două case alăturate în Kensington, încă două în Hove, East Sussex şi o casă în Los Angeles, pe care le împarte cu soţul ei, afaceristul Simon Konecki şi cu fiul lor Angelor, în vârstă de patru ani.
 

David Beckham – 180.000 de dolari pe zi


 
Cum îi cheltuie: o casă nouă de 7,8 milioane de dolari în Cotswolds şi cursurile de balet penru fiica sa Harper.
 

Elton John – 165.000 de dolari pe ziCum îi cheltuie: poţi cumpăra o mulţime de flori şi ochelari cu diamante câştigând 165.000 de dolari într-o zi. Elton şi soţul David Furnish au împreună doi fii şi case în Londra, Windsor, LA, Atlanta şi Nice.
 

Regina Elisabeta a II-a – 154.000 de dolari pe zi


 
Cum îi cheltuie: Vacanţele în Balmoral şi Sandringham nu ocupă o mare parte din cheltuielile anuale are reginei britanice, însă întreţinerea numeroaselor palate regale reprezintă un efort financiar important. În plus, Majestatea Sa este o fană a brandurilor luxoase.
 

Ed Sheeran – 101.000 dolari pe zi


 
Cum îi cheltuie: Cântăreţul a remarcat că atunci când a ajuns pentru prima dată în topul Forbes în 2015, acest i-a adus pierderea unor prietenii, deoarece oamenii erau invidioşi din cauza sumei pe care o câştigă. Cu toate acestea, el nu este vanitos. Anul trecut, la o licitaţie de caritate, artistul a cumpărat o statuie care îl făţişează pe el însuşi ca porc, denumită „Ed Sheer-ham“, pentru 8000 de dolari.
 

Jennifer Lawrence – 65,600 dolari pe zi


 
Cum îi cheltuie: Pe o casă în valoare de 7,1 milioane de dolari în Beverly Hills şi propria ei fundaţie caritabilă prin care ajută copiii săraci şi bolnavi din statul ei natal Kentucky.
 

Cara Delevingne – 29.000 de dolari pe ziCum îi cheltuie: Cel mai bine plătit model britanic al momentului şi-a cumpărat o casă în Los Angeles de 1,9 milioane de dolari, împreună cu sora ei Poppy.
 

Prinţul William – 7.000 de dolari pe zi


Cum îi cheltuie: Al doilea succesor la tronul Regatului Unit al Marii Britanii era plătit cu 58.000 de dolari pe an pentru job-ul part-time de pilot de elicopter, la care a renunţat anul acesta. Anul trecut a primit în jur de 396.000 de dolari ca parte a moştenirii lăsate de mama sa, plus o parte din cei 4,2 milioane de dolari pe care Prinţul Charles îi da anual fiilor William şi Harry. Cât despre cheltuieli, echipamentul de polo nu este deloc ieftin, iar Prinţul William este fanul croielilor Gieves & Hawkes şi al ochelarilor Ray-Ban.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: