Catherine Zeta-Jones şi Michael Douglas se aniversează azi: ea împlineşte 51 de ani, iar el, 76: "Vârsta nu contează!"

Catherine Zeta-Jones şi Michael Douglas se aniversează azi: ea împlineşte 51 de ani, iar el, 76:

Michael şi Catherine se iubesc ca-n prima zi

La 51 de ani, actriţa galeză care a intrat acum 30 de ani în această industrie vorbeşte deschis despre cele mai grele momente din căsnicia ei cu Michael Douglas, dar şi despre noile proiecte, inclusiv un business surprinzător de amplu

Ştiri pe aceeaşi temă

"Ne-am supus regulilor“, spune Catherine Zeta-Jones despre cum au trecut ea şi familia ei prin perioada care a început de la izbucnirea pandemiei. „Dar trebuie să recunosc că eu sunt cea mai enervantă din familie în aceste condiţii“, punctează ea cu umor. Anul a început oricum ciudat pentru întreaga familie: în februarie, s-a stins din viaţă socrul actriţei, legendarul Kirk Douglas, ajuns la 103 ani. E o vârstă la care te aştepţi să se întâmple asta, dar niciodată pierderea unui apropiat, oricât de în vârstă ar fi, nu este un eveniment plăcut. „Te voi iubi tot restul vieţii. Deja îmi este dor de tine“, a postat actriţa pe contul ei de socializare media după decesul lui Kirk.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările