Catherine Zeta-Jones, mult mai rezervată în ultimele declaraţii despre acuzaţiile de hărţuire aduse soţului: „S-a întâmplat acum 30 de ani, cu mult înainte de mine“

Catherine Zeta-Jones, mult mai rezervată în ultimele declaraţii despre acuzaţiile de hărţuire aduse soţului: „S-a întâmplat acum 30 de ani, cu mult înainte de mine“

Michael Douglas şi Catherine Zeta-Jones sunt căsătoriţi de 18 ani şi au împreună doi copii FOTO Getty Images

Actriţa Catherine Zeta-Jones (48 de ani) s-a distanţat de acuzaţiile de hărţuire sexuală care l-au vizat pe soţul ei, Michael Douglas (73 de ani), comentând în ultima apariţie că cele relatate de scriitoarea Susan Braudy datează dinaintea căsătoriei sale cu actorul american, după ce iniţial declarase categoric că acuzaţiile sunt „false“.

Ştiri pe aceeaşi temă

La începutul acestei luni, actorul Michael Douglas a negat preventiv orice acuzaţie de hărţuire sexuală, după ce a fost informat de jurnaliştii de la „The Hollywood Reporter“ că vor publica un articol în care o scriitoare şi fostă angajată îi aduce acuzaţii de comportament sexual inadecvat. 
 
De curând a apărut şi articolul incriminator, în care Susan Braudy dă detalii despre cele întâmplate în urmă cu 32 de ani, pe când era angajata starului american. Potrivit scriitoarei, Douglas făcea aluzii sexuale la adresa ei şi avea un limbaj indecent, iar la un moment dat chiar s-a atins în zonele intime în prezenţa ei.
 
Actriţa Catherine Zeta-Jones, care este căsătorită cu Michael Douglas de 18 ani, a vorbit despre sprijinul ei pentru mişcarea #MeToo, care ajută la eliminarea hărţuirii sexuale şi a insistat că nu ştie nimic despre presupusul incident, deoarece nu era căsătorită cu Douglas pe atunci.
 
Când a fost întrebată în cadrul apariţiei în emisiunea „The View“, de la ABC, dacă a susţinut decizia soţului de a nega preventiv acuzaţiile, Catherine Zeta-Jones a răspuns: „A trebuit să iasă să vorbească în numele a ceea ce crede. Sprijin această mişcare, Times Up, Me too, 110% şi mereu am făcut-o. Din momentul în care s-a deschis publicului, pentru că ştim cu toţii că se întâmplă de ani de zile şi nu numai în industria noastră, peste tot. Michael a ieşit cu acea declaraţie, a fost clar, a spus-o din inimă, a fost cinstit, deschis şi transparent. El trebuie să facă acum următorul pas şi să stabilească ce face din acest punct.  Este o problemă pentru el, pentru că s-a întâmplat acum 30 de ani. A fost cu mult înainte de Catherine.“
 
Cu toate acestea, Zeta-Jones, care are doi copii cu Michael Douglar – Dylan (17 ani) şi Carys (14 ani), nu a avut de la bun început o poziţie atât de rezervată, declarând anterior că acuzaţiile împotriva soţului ei sunt „eronate şi false“ şi a spus că este „bucuroasă“ că Douglas a acţionat preventiv.
 
Ea a spus: „A fost foarte, foarte supărător. Asemenea lucru, care este eronat şi fals, ar lua pe toată lumea prin surprindere. Mă bucur că povestea fabricată a fost clarificată. A fost o acuzaţie iminentă şi sunt foarte fericită că Michael a făcut o mişcare preventivă. A fost ceva ce se presupune că s-a întâmplat cu 30 de ani în urmă şi este neîntemeiat, deci Michael a trebuit să ia această poziţie.“
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: