Cătălin Moroşanu a câştigat un fotoliu de politician. „Moartea din Carpaţi” va fi consilier judeţean la Galaţi

Cătălin Moroşanu a câştigat un fotoliu de politician. „Moartea din Carpaţi” va fi consilier judeţean la Galaţi

Cătălin Moroşanu FOTO Mediafax

Cătălin Moroşanu a fost ales consilier din partea PNL la Consiliul Judeţean Galaţi, fiind cap de listă între propunerile partidului său .

Ştiri pe aceeaşi temă

Conform rezultatelor parţiale, Cătălin Moroşanu este ales deja consilier judeţean la Galaţi. Sportivul a fost cap de listă la Consiliul Judeţean Galaţi din partea PNL. Luptătorul K1 spune că că modelul său politic este I.C. Brătianu. „Mi-a plăcut foarte mult de I.C. Brătianu, nu de Ionel I.C. Brătianu, de I.C. Brătianu, primul Brătianu. Mi-a plăcut foarte mult că omul a făcut foarte multe lucruri pentru România modernă. El a fost un mic boieraş, şi-a vândut la un moment dat casa de la Florica, ca să facă politică şi să construiască România. A făcut foarte multe sacrificii (...). Are şi o statuie acum pe faleză în Galaţi. E chiar o poveste impresionantă cu statuia respectivă. Gheorghe Gheorghiu-Dej în anul 1947 a dat-o jos, după aia a fost ţinută într-un grajd. Stau aşa şi dacă aş face o paralelă între I.C. Brătianu şi valorile liberale, fizic, Brătianu în 1992 a fost pus înapoi pe soclu, dar ideile liberale în judeţul Galaţi încă se află în grajdul Primăriei”, spunea Moroşanu înainte de alegeri.

„Buna ziua! Mergeţi la vot! Este îndemnul pe care vi-l transmit cu sufletul deschis. Este foarte important sa ne exprimăm votul, un drept constituţional, de necontestat pentru fiecare dintre noi. Votul într-un singur tur, ne obligă să folosim o şansă unică, aşa că, MERGEŢI ASTĂZI LA VOT!“, a scris Moroşanu pe Facebook în ziua alegerilor.

Luptătorul K1 Cătălin Moroşanu şi-a prezentat şi proiectul pe care vrea să-l pună în aplicare la Consiliul Judeţean Galaţi prezintă: „Este vorba de înfiinţarea de câte un club sportiv şcolar în fiecare comună din judeţul Galaţi, dar fiecare comună va avea specificul ei sportiv (...). În momentul când se înfiinţează aceste cluburi sportive şcolare, vor fi finanţate de către Consiliul Judeţean, deci clar că va fi un buget anual pentru chestia asa. Sportivii care vor câştiga medalii de aur la nivel naţional vor avea şi un fel de bursă (...). Ideea mea este că vreau să investim în copii, copiii sunt cei mai importanţi”.

Întrebat dacă nu se simte folosit ca vector de imagine, Cătălin Moroşanu a răspuns: „Clar că sunt şi un vector de imagine, dar eu îmi asum chestiile astea. Automat, voi încerca să atrag cât de multe voturi pot pentru organizaţia PNL Galaţi”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările