Cătălin Botezatu, operat din nou la inimă: „Exista un mare risc de infarct“

Cătălin Botezatu, operat din nou la inimă: „Exista un mare risc de infarct“

În urmă cu aproape doi ani, Cătălin Botezatu a fost supus unei alte operaţii la inimă FOTO Facebook

Cătălin Botezatu (48 de ani) a fost supus unei noi operaţii pe inimă, după în luna mai a anului trecut i-au fost implantate stenturi. Doctorul care l-a operat pe designerul român a declarat că acesta prezenta un risc ridicat de infarct.

Designerul Cătălin Botezatu a fost operat din nou la inimă, la numai un an şi jumătate de la ultima sa intervenţie medicală. Operaţia a avut loc la Liv Hospital, din Istanbul, şi a durat mai bine de trei ore, sub coordonarea doctorului Alp Burak Catakoglu.

După ce şi-a făcut un set de analize, medicii au decis că este cazul ca Botezatu să intre în operaţie. Aceasta este cea de-a doua intervenţie în zona inimii pe care designerul o suferă în decurs de nici doi ani, având în vedere faptul că în luna mai a anului trecut i-au fost implantate stenturi la inimă, pe aorta coronară care iriga 60% din inimă, arată „Click!“.

„Cătălin a realizat azi (n.r. - marţi, 6 octombrie) un set complet de analize (ecocardiografie, radiografie pulmonară, EKG, test de efort, ecografie abdominală, tiroidă şi teste de sânge), cu un rezultat mai puţin bun, din păcate. Cătălin se aştepta la acest lucru, având în vedere stresul şi ritmul lui de viaţă. Domnul Profesor Doctor Alp Burak Catakoglu a hotărât pe loc să-l supună unei noi intervenţii care a început la ora 15 la Liv Hospital Istanbul“, a declarat o sursă din cadrul clinicii pentru agentiadepresamondena.com.

„Operaţia a durat trei ore şi jumătate, iar pentru noi a fost unul dintre cele mai complexe cazuri. Operaţia prezintă un mare risc, aşa că am făcut un consiliu între medici. Exista un mare risc de infarct. Artera lui era înfundată 90%“, a declarat medicul care l-a operat pe Botezatu pentru kankan.md.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: