Cătălin Botezatu, despre arestarea Elenei Udrea: „Indiferent ce ar face o femeie, nu poţi s-o înlături de lângă copilul de numai două săptămâni. E inuman“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cătălin Botezatu (51 de ani) a vorbit despre arestarea Elenei Udrea în Costa Rica. Designerul e de părere că este „inuman“ faptul că femeia a fost înlăturată de lângă fetiţa ei de doar câteva săptămâni.

Cătălin Botezatu a oferit declaraţii cu privire la arestarea Elenei Udrea în Costa Rica, care a avut loc la doar câteva săptămâni după ce a născut o fetiţă. 

Astfel, designerul critică decizia autorităţilor de a o încarcera pe Udrea, considerând că „măsurile luate sunt puţin cam drastice“. 

„Îmi pare foarte rău pentru ea, pentru mine Elena Udrea este un om minunat. Soţul Elenei Udrea este un fost manechin de-al meu. Sunt puţin trist pentru ceea ce se întâmplă. Până la proba contrarie, există prezumţia de nevinovăţie, indiferent ce ar fi făcut, eu nu judec, nu sunt în stare să fac asta, doar organele abilitate vor face asta, dar la sfârşit, totuşi, este o femeie, trebuie tratată ca o femeie, mai nou ca o mamă, şi consider că, totuşi, măsurile luate sunt puţin cam drastice“., a spus Botezatu, potrivit cancan.ro. 

În plus, designerul cataloghează drept „inumană“ încarcerarea Elenei Udrea, implicit despărţirea de copilul acesteia, şi e de părere că arestul la domiciliu ar fi fost o soluţie mai bună. 

„Indiferent ce ar face o femeie nu poţi s-o înlături de lângă copilul de numai două săptămâni. Nu este atât de periculoasă, ca mamă putea fi lăsată la un arest preventiv, domiciliar, măcar până îşi rezolva problema asta atât de necesară unui copil în primele luni de viaţă. Nu poţi despărţi un nou născut de mamă, nu poate să-l crească tatăl. Am auzit versiunea aia că mergea tatăl acolo unde este arestată să ia lapte, e inuman. Animalic“, a mai declarat Cătălin Botezatu. 

Referitor la acuzaţiile aduse Elenei Udrea, Botezatu a declarat: „Nu ştiu dacă Elena Udrea a furat din buzunarul meu, dar fură în continuare alţii din buzunarul meu şi vor fura până la capăt. Că politicienii, că cei care ne conduc ne fură sau nu, nu-i o noutate nici pentru România, nici pentru alte ţări“. 

Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, şi fosta şefă DIICOT, Alina Bica, au fost reţinute de către INTERPOL în Costa Rica, fiind ridicate de către autorităţi de pe stradă

Elena Udrea a fost condamnată în 5 iunie de instanţa supremă la şase ani de închisoare pentru luare de mită şi abuz în serviciu în dosarul "Gala Bute" şi se află în Costa Rica din luna februarie, fiind dată în urmărire.

Pe lângă pedeapsa cu închisoarea, Udrea trebuie să plătească şi prejudiciul din dosar, peste opt milioane de lei către Autoritatea pentru Turism, dar şi 900.000 de euro către afacerişti de la care ar fi luat mită.

Elena Udrea are dreptul de a-şi vizita fiica de două ori pe zi, însă ea nu a solicitat acest lucru. I s-a adus la cunoştinţă că în centru există şi o cameră maternă, în cazul în care vrea să fie cu copilul ei, dar directorul centrului încă nu a primit o solicitare în acest sens. Deţinutele nu se află în contact permanent cu bebeluşul, ci au voie să îl alăpteze de două ori pe zi, potrivit presei locale. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite