Cât cheltuie Monica Tatoiu în vacanţele exotice. Femeia de afaceri a vizitat 122 de oraşe în 2020

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Monica Tatoiu

Numai anul trecut, Monica Tatoiu a vizitat 122 de oraşe, înconjurând pământul de 1,5 ori. Recent, femeia de afaceri a vorbit despre câţi bani cheltuie într-o vacanţă.

Monica Tatoiu pleacă des în vacanţe în străinătate, în 2020 ajungând în 122 de oraşe, conform unui interviu acordat ciao.ro, citat de Impact.

Tatoiu a vorbit despre vacanţele sale din Curacao, o insulă din Marea Caraibelor, povestind că avionul o costă în jur de 600-700 de auro (clasa economică), iar cazarea, pe care o ia pe termen lung, ajunge aproximativ la 3.000 de euro pe lună. La acestea se adaugă, o maşină închiriată cu 15 euro pe zi, şi mâncarea pe care dă între 50 şi 100 de euro pe zi dacă ajung şi la restaurant. 

„Nu mergem în staţiuni de lux. Sportul este cel mai costisitor. O scufundare cu barca, 2 tancuri, cam 70 euro. Şi ski-ul este la fel de scump. Nu mă omor după bijuterii, maşini şi haine de firmă. Eu colecţionez emoţii profunde. Un apus de soare, o curte plină de iguane, 20 de pisici hrănite zilnic. O plajă numai pentru mine face cât o proprietate de lux. Obiectele nu le iei cu tine în mormânt. Un spirit echilibrat şi liber, oamenii frumoşi pe care îi întâlneşti străbătând lumea îţi îmbogăţesc spiritul şi fac trecerea finală mai uşoară”, a declarat Tatoiu. 

Femeia de afaceri a vorbit şi despre cum vede situaţia actuală în lume, fiind de părere că până în anul 2024, lucrurile nu vor reveni la normal. În ceea ce priveşte situaţia economică, este de părere că 2021 va fi „un an de respiro”, iar din 2022 „va fi momentul dureros al adevărului”. 

De asemenea, Tatoiu nu crede că se va pune problema unui carnet de vaccinare pentru călătorii în interiorul UE. „Ar încălca flagrant drepturile omului în condiţiile în care vaccinul nu este accesibil şi gratis pentru toată lumea”, a spus aceasta. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite