Carmen Tănase: „Toată viaţa mi-a fost teamă de penibil“

Carmen Tănase: „Toată viaţa mi-a fost teamă de penibil“

Carmen Tănase, alături de gazda emisiunii, Alexandru Constantin FOTO Prima TV

Renumita actriţă de teatru şi de televiziune Carmen Tănase (54 de ani) a vorbit duminică, 11 octombrie, în emisiunea „Constantin 60“, despre copilăria ei, despre momentele pe care le-a trăit pe scenă, dar şi despre ce o înspăimântă şi ce o bucură.

Ştiri pe aceeaşi temă

Carmen Tănase a mărturisit în platoul emisiunii difuzate de Prima TV, că îi este teamă de penibil şi poate de aceea pare o persoană mai rece, la prima vedere. 
 
„Nu sunt foarte patetică, sunt mai rece. Am şi faţa asta. Ce să fac ... alta n-am. Mi-e puţin teamă de penibil. Toată viaţa mi-a fost teamă de penibil. Atunci când eşti patetic, mi se pare că eşti un pic penibil. Şi mă feresc de chestiile astea“, a explicat artista.
 
Marea actriţa a recunoscut că are şi momente în care plânge, trânteşte şi se descarcă, dar de cele mai multe ori nu plânge pentru ea şi nu are niciodată emoţii când trebuie să păşească pe scenă. Cu o singură excepţie. Atunci când la un spectacol a venit să o vadă idolul ei, Gina Patrichi, şi s-a pierdut. 
 
„Am făcut greşeala să mă uit în sală înainte de spectacol şi am văzut-o (pe Gina Patrichi –n.red.) în primul rând. Nu mai ţin minte nimic din ce mi s-a întâmplat. S-a rupt filmul. Am pierdut două ore din viaţa mea. M-am trezit la aplauze“, a povestit Carmen Tănase.  
 
Cu toate acestea, actriţa a jucat magistral în seara aceea, deoarece după spectacol a primit un mesaj de la Gina Patrichi: „În seara aceasta am asistat la naşterea unei mari actriţe.“  
 
Şi dacă pe scenă nu are emoţii, Carmen Tănase iubeşte adrenalina. Actriţa i-a mărturisit lui Alexandru Constantin că ar vrea să sară cu paraşuta şi chiar se va duce, în curând, la aerodromul din Clinceni pentru a face un salt în tandem. 
 
Personalităţile din România îşi deschid sufletul pentru cei din faţa televizoarelor în cadrul emisiunii „Constantin 60’“, difuzată în fiecare duminică, de la 22.45, la Prima TV. Puteţi viziona integral emisiunea din data de 11 octombrie aici, iar duminică, Andreea Răducan este invitata de onoare a lui Alexandru Constantin. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările