FOTO Carmen Iohannis a postat pe Facebook o fotografie neprotocolară de la Palatul Buckingham

FOTO Carmen Iohannis a postat pe Facebook o fotografie neprotocolară de la Palatul Buckingham

Primele-doamne au participat la recepţia de la Palatul Buckingham, cu ocazia summit-ului NATO FOTO EPA-EFE/Yui Mok

Prima-doamnă a României a postat pe Facebook o fotografie în care apare alături de soţul său, preşedintele Klaus Iohannis, la Palatul Buckingham. Imaginea s-a viralizat rapid graţie faptului că nu este una protocolară.

Ştiri pe aceeaşi temă

După ce a fost intens comentată şi analizată ţinuta pe care a purtat-o la recepţia găzduită de regina Elisabeta la Palatul Buckingham, Carmen Iohannis reuşeşte din nou să stârnească vâlvă, de această dată cu o ipostază mai jucăuşă.

În imaginea publicată pe Facebook, Carmen şi Klaus Iohannis apar zâmbind larg lângă un brad de Crăciun de la Palatul Buckingham.

În doar o oră, fotografia a adunat mii de like-uri şi sute de comentarii. 

Preşedintele şi soţia sa au participat, marţi seară, la recepţia oferită de către Majestatea Sa Regina Elisabeta a II-a la Palatul Buckingham în onoarea şefilor de stat şi de guvern participanţi la Reuniunea NATO, notează News.ro. 

Carmen Iohannis a schimbat câteva cuvinte cu suverana Marii Britanii şi apoi, alături de preşedinte, au discutat cu Donald Trump şi cu soţia acestuia, Melania.  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: