Carmen Brumă a leşinat la Gala Unica 2019: de ce i s-a făcut rău şi cum se simte acum

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Carmen Brumă (42 de ani) a trecut printr-o situaţie delicată la gala Unica 2019. La scurt timp după ce a păşit pe covorul roşu, vedeta de televiziune a început să se simtă rău şi a leşinat, fiind necesară intervenţia medicilor.

Carmen Brumă a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a leşinat în timp ce acorda un interviu la gala Unica 2019. După ce şi-a revenit, soţia lui Mircea Badea a precizat că se simte foarte obosită şi că a trecut printr-o perioadă stresantă. 

În prezent, Carmen Brumă se simte bine şi nu există motive de îngrijorare, după cum a declarat pentru revista Unica. „Mă simt bine, le mulţumesc tuturor pentru grijă. Aseară am avut un scurt moment de ameţeală care a fost remarcat de cei prezenţi pentru că s-a întâmplat în timpul unui interviu live. Dacă nu aş fi fost în acel interviu, momentul acela nu ar fi fost remarcat. Cei din presă s-au speriat şi au chemat salvarea. Salvarea a venit, a urmat procedurile standard, a constatat că sunt sănătoasă, că nu am niciun fel de problemă şi nu există niciun fel de motiv pentru a fi dusă la spital. Drept urmare am semnat pe propria răspundere că nu merg la spital şi am plecat acasă. Nu e nimic grav în cele întâmplate aseară“, a explicat Carmen Brumă, exclusiv pentru revista Unica.

Înainte de incidentul nefericit, vedeta a fost în centrul atenţie graţie ţinutei inspirată din filmul „Marele blond cu un pantof negru“. Rochia neagră purtată de Carmen Brumă la gala Unica 2019 este o replică realizată de designerul Luiza Ganea după rochia originală purtată de actriţa Mireille Darc în 1972, care acum se află la Muzeul Luvru.

Gala Unica 2019 a avut loc la Palatul Bragadiru, unde au fost premiaţi cei mai buni oameni din modă, frumuseţe, artă, blogging, showbiz, implicare socială pe baza voturilor exprimate de cititorii revistei. Lista completă a câştigătorilor. 

image

Carmen Brumă, în replica rochiei purtate de Mireille Darc FOTOGRAFII Unica

image image
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite