Care este întrebarea pe care Oprah Winfrey a primit-o de-a lungul carierei din partea oricărui invitat, de la un fost puşcăriaş la Barack Obama şi Beyoncé

Care este întrebarea pe care Oprah Winfrey a primit-o de-a lungul carierei din partea oricărui invitat, de la un fost puşcăriaş la Barack Obama şi Beyoncé

Oprah Winfrey a avut propriul talk-show timp de 25 de ani FOTO Guliver/Getty Images

Celebra realizatoare şi prezentatoare TV Oprah Winfrey mărturiseşte care a fost „numitorul comun“ al celor pe care i-a intervievat de-a lungul miilor de ediţii ale talk-show-ului ei, fie că a fost vorba de celebrităţi, foşti deţinuţi sau oameni obişnuiţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Oprah Winfrey (63 de ani) mărturiseşte că fiecare persoană invitată în emisiunea ei, chiar dacă vorbim de fostul preşedinte american Barack Obama sau de celebra Beyoncé, i-a fost adresată aceeaşi întrebare după terminarea interviului, arată The Indepedent.
 
„Toată lumea pe care am intervievat-o, după fiecare interviu pe care l-am făcut la un moment dat, fără excepţie, m-a întrebat: «Cum a fost? A fost bine? Cum m-am descurcat?» Chiar dacă vorbim de Barack Obama, Beyonce, bărbatul care şi-a ucis copiii, sau cineva care şi-a pierdut familia“, a mărturisit Oprah Winfrey în cadrul unui documentar, „Released“, difuzat la Festivalul de televiziune Tribeca din New York.
 
Oprah Winfrey, alături de fostul preşedintele american Barack Obama FOTO Getty Images
 
Prezentatoarea a realizat „peste 4589 de ediţii şi a intervievat peste 37.000 de persoane“ în cadrul talk-show-ului său „The Oprah Winfrey Show“, care a avut 25 de sezoane (1986-2011), iar fiecare dintre persoanele intervievate a pus la un moment dat întrebarea «cum m-am descurcat?»
 
Având în vedere acest fapt, Oprah şi-a pus întrebarea de ce toţi oaspeţii ei solicită confirmări pentru felul în care s-au descurcat în timpul interviului şi a venit cu o explicaţie: „Fiecare persoană vrea să ştie că a fost auzită, văzută şi că ceea ce a spus a fost important“, explică realizatoarea.
 
Cu toate acestea, indiferent de câte ori a auzit acea întrebare de la oamenii notabili care i-au trecut prin faţa ochilor, Winfrey a fost, totuşi, surprinsă de faptul că celebra Beyoncé, cu milioane de vizualizări pe YouTube şi cu un succes răsunător în întreaga lume, a căutat aceeaşi validare a propriei persoane, după interviu. „Femeie, tu eşti Beyonce, ce pot să-ţi spun mai mult?!“, a fost răspunsul realizatoarei. 

Beyonce, alături de Oprah Winfrey FOTO Getty Images
 
„Released“ documentează vieţile unor foşti deţinuţi în timpul primelor luni critice de detenţie, după ce au fost eliberaţi din închisoare. Realizatoarea a dorit să facă aceste mărturisiri despre nevoia de confirmare a intervievaţilor ei, deoarece simte că, asemenea lor, foştii deţinuţi vor ca poveştile lor să fie auzite. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările