Care e starea de sănătate a lui Harvey Weinstein, infectat cu coronavirus în închisoare

Care e starea de sănătate a lui Harvey Weinstein, infectat cu coronavirus în închisoare

Harvey Weinstein Getty Images

Fostul producător de film Harvey Weinstein, încarcerat pentru agresiune sexuală, a ieşit din carantină după 14 zile de când a fost testat pozitiv cu coronavirus, a spus joi purtătorul lui de cuvânt, citat de Reuters.

Ştiri pe aceeaşi temă

În urmă cu aproximativ trei săptămâni, o sursă din închisoarea Wende din New York a dezvăluit că Harvey Weinstein, în vârstă de 68 de ani, a fost testat pozitiv.

„Deocamdată, au trecut 14 zile de când au apărut informaţii din închisoare, iar el nu are simptome şi nici probleme“, a spus Juda Engelmayer, purtător de cuvânt.

Pe 22 martie, un oficial a declarat că fostul producător a fost testat pozitiv cu Covid-19 şi că a fost plasat în izolare în închisoarea Wende (New York).

Arthur Aidala, avocatul lui Weinstein, a precizat că nu cunoaşte în detaliu starea de sănătate a clientului lui, dar că a discutat cu el recent şi „părea bine“.

Harvey Weinstein, în vârstă de 68 de ani, a fost condamnat în martie la 23 de ani de închisoare pentru agresiune sexuale şi viol de grad trei.

Producător al unor filme ca „Pulp Fiction“, „Shakespeare in Love” şi „Sin City”, Weinstein este, de la începutul mişcării #MeToo, primul bărbat acuzat de abuz sexual care este implicat într-un proces penal şi care a fost condamnat.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: