Cara Delevingne a confirmat relaţia cu actriţa Ashley Benson: „Mă ajută să mă iubesc şi mi-a arătat ce e dragostea“. Primele imagini oficiale cu cele două

Cara Delevingne a confirmat relaţia cu actriţa Ashley Benson: „Mă ajută să mă iubesc şi mi-a arătat ce e dragostea“. Primele imagini oficiale cu cele două

Cara Delevingne FOTO Guliver/Getty Images

Modelul Cara Delevingne (26 de ani) a confirmat că are o relaţie cu actriţa americană Ashley Benson (29 de ani), cu ocazia aniversării primului an de cuplu.

Cara Delevingne şi Ashley Benson formează un cuplu de un an, scrie People
 
După ce în urmă cu trei zile, Delevingne a postat pe Instagram un video în care ea şi Benson se sărută pasional, modelul a vorbit despre decizia de a publica acel clip şi  a confirmat relaţia de iubire care până acum era doar speculată.
 
Aflată la gala TrevorLIVE, modelul a declarat pentru E! News că a decis să posteze filmuleţul în onoarea sărbătoririi a 50 de ani de la Revolta de la Stonewall (incidentele violente petrecute în 1969 între poliţia din New York şi comunitatea LGBT – n.r.), dar şi cu ocazia primei aniversări cu Benson. 
 
Dincolo de mărturisirea că ea şi Benson sunt împreună de un an, Delevingne încă refuză să oficializeze relaţia lor: „Nu îmi plac lucrurile oficiale, dar există ceva“. 
 
Ashley Benson şi Cara Delevingne FOTO Guliver/Getty Images
   
La gala de luni, 17 iunie, Delevingne a primit premiul de Erou pentru dedicarea ei în susţinerea organizaţiei non-profit The Trevor Project, ce are misiunea de a înceta sinuciderile persoanelor din comunităţile LGBTQ. 
 
Delevingne a rostit un discurs pe scenă, în care îi mulţumeşte iubitei sale, prezentă alături de ea la eveniment, pentru sprijin: „Există o femeie foarte specială în această sală, căreia vreau să îi mulţumesc. Tu ştii cine eşti! Ea este unul dintre oamenii care mă ajută să mă iubesc pe mine când am nevoie cel mai mult şi chiar am nevoie de asta. Ea mi-a arătat ce este dragostea adevărată şi cum să o accept, ceea ce este mult mai puternic decât aş fi crezut“. 
 
Modelul şi-a încheiat discursul cu o scurtă declaraţie de dragoste, adresându-i-se lui Benson cu porecla ei: „Te iubesc, Sprinkles“. 
 
Ashley Benson FOTO Guliver/Getty Images
 
În timp ce ea se afla pe scenă, Benson a filmat mândră momentul, din rândul publicului, şi a publicat clipul video pe Instagram Stories. „Te iubesc, Cara Delevingne. Sunt mândră de Trevor Project“, a scris actriţa pe filmuleţ.
 
Actriţa a fost fotografiată pentru prima dată sărutând-o pe Delevingne pe 14 august 2018, în aeroportul din Londra. În aceeaşi lună, la secţiunea de comentarii a unei fotografii de pe contul de Instagram al modelului, actriţa a scris: „a mea“. 
 
View this post on Instagram

#PRIDE 🌈❤️😍🌈❤️😍 @ashleybenson

A post shared by Cara Delevingne (@caradelevingne) on

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: