Cântăreţul R. Kelly, inculpat pentru zece capete de acuzare. Ce cauţiune a fost stabilită FOTO

Cântăreţul R. Kelly, inculpat pentru zece capete de acuzare. Ce cauţiune a fost stabilită FOTO

R. Kelly FOTO Guliver/Getty Images

Cântăreţul R&B R. Kelly a fost învinuit de abuz sexual, zece capete de acuzare fiind formulate, iar după ce s-a predat poliţiei din Chicago, un judecător a stabilit cauţiunea de 1 milion de dolari, potrivit Variety.

Ştiri pe aceeaşi temă

Este vorba despre patru victime, dintre care trei, minore, şi de incidente care au avut loc între 1998 şi 2010. Prima înfăţişare în faţa tribunalului este programată pentru 8 martie.
 
Primele acuzaţii la adresa lui R. Kelly au apărut în urmă cu mai mult de două decenii. În anii 2000, el a fost acuzat de pornografie infantilă. În 2008, a fost achitat, după ce femeia în cauză a refuzat să mai depună plângere.
 
În 1995, când avea 27 de ani, a fost căsătorit pentru scurt timp cu Aaliyah, care avea vârsta de 15 ani la acel moment. Un apropiat a declarat în documentar că a falsificat data de naştere a regretatei cântăreţe pe certificatul de căsătorie, ca ea să pară majoră. Anul trecut, au apărut informaţii că R. Kely a ţinut captive femei în ceea ce a fost numit un „cult sexual”.
 
Miniseria documentară „Surviving R. Kelly”, lansată în luna ianuarie, face numeroase dezvăluiri, iar în urma difuzării ei de Lifetime mai multe femei au povestit incidente care l-au avut protagonist pe cântăreţul cu care Lady Gaga a spus că nu va mai colabora şi cu care compania Sony a încheiat colaborarea.
 
Avocatul lui R. Kelly, care a negat mereu acuzaţiile, este de părere că toate aceste femei mint şi că va reuşi să demonstreze asta.
 
R Kelly after arriving in court
Poliţia a publicat o fotografie cu R. Kelly după arest FOTO EPA 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: