Cântăreţul şi actorul Justin Timberlake a confirmat că a devenit din nou tată

Cântăreţul şi actorul Justin Timberlake a confirmat că a devenit din nou tată

Justin Timberlake şi Jessica Biel Foto Getty Images

Cântăreţul şi actorul Justin Timberlake a confirmat, într-un interviu acordat lui Ellen DeGeneres, că el şi soţia sa, actriţa Jessica Biel, au devenit din nou părinţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Al doilea copil al cuplului este tot băiat, botezat Phineas, născut după cinci ani de la primul fiu, Silas.

Timberlake, în vârstă de 39 de ani, a declarat: „Este minunat şi atât de drăguţ. Nimeni nu doarme. Dar suntem încântaţi. Suntem încântaţi şi nu am putea fi mai fericiţi”.

El şi Biel s-au căsătorit în 2012, iar Silas s-a născut în aprilie 2015.

Timberlake a mai povestit: „Este foarte distractiv. Silas este foarte încântat. Îi place foarte mult. Phin nu poate merge sau nu îl poate urma deocamdată, aşa că vom vedea ce se va întâmpla”.

Interviul integral va fi difuzat luni.

În aprilie 2018, Biel a declarat pentru „Entertainment Tonight”: „Copiii sunt uimitori. Sunt dificili, dar sunt minunaţi. Cred că ar fi fantastic să avem o familie mai mare”.

Citeşte şi:

Coşmarul trăit de Lily Allen din cauza dependenţei de alcool şi droguri: „Nimic nu funcţiona, aşa că mi-am propus să încerc şi heroina...”

Ellen Page, actriţa care a devenit Elliot Page, s-a transformat radical. A adoptat un nou look, poartă haine bărbăteşti şi ochelari

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările