Cântăreaţa Karmen, fiica lui Adi Minune, este însărcinată. Prima imagine cu burtica de gravidă şi mesajul transmis fanilor FOTO

Cântăreaţa Karmen, fiica lui Adi Minune, este însărcinată. Prima imagine cu burtica de gravidă şi mesajul transmis fanilor FOTO

Karmen FOTO Facebook

Carmen Simionescu (21 de ani), fiica lui Adrian Minune, urmează să devină mamă pentru prima dată. Cântăreaţa a postat un mesaj prin care le transmite fanilor că este însărcinată.

Ştiri pe aceeaşi temă

Karmen şi iubitul ei, Bogdan Căplescu, vor deveni părinţi pentru prima dată. Cei doi vor avea fetiţă, deşi cântăreaţa îşi dorea băieţel.
 
Karmen şi-a anunţat fanii, prin intermediul unei postări pe contul de Instagram, că este gravidă şi că abia aşteaptă să devină mamă.
 
„Dragii mei, sunt fericită să vă anunţ că trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viaţa mea. Anul acesta, eu şi Bogdan vom deveni părinţi. Sunt extrem de emoţionată şi îmi aştept îngeraşul cu nerăbdare. Mulţumim lui Doamne Doamne pentru această binecuvântare, dar şi vouă pentru mesajele frumoase şi pentru susţinere“, scrie Karmen pe Instagram. 
 
Ea a realizat un pictorial cu burtica de gravidă pentru revista Viva, unde a declarat: „Eu îmi doresc băiat, părinţii iubitului meu îşi doresc fată, tata îşi doreşte fată, iar mama îşi doreşte băiat. Bobo, în schimb, e când aşa, când aşa. Azi îşi doreşte băiat, deoarece consideră că e mai bine să ai băiat, însă mâine îşi doreşte fată, pentru că fetele sunt mai iubăreţe. Am făcut în jur de 16 teste, pentru că nu îmi venea să cred, el deja era 100% sigur. Eu continuam să zic că nu are cum, dar nu pentru că nu îmi doream, ci pentru că era şocul prea mare. Eu mi-am dorit foarte mult acest copil şi când am văzut, abia aşteptam să mă bucur, însă era un şoc, nu puteam să scot niciun cuvânt, nu îmi venea să cred“.
 
Karmen FOTO Captură foto Instagram/Viva
 
Karmen este o cântăreaţă de muzică pop şi R&B din România. Este fiica lui Adrian Minune, unul dintre cei mai cunoscu'i cântăreţi de manele. Primul single al lui Karmen, „Domino“, a fost lansat în 2015. În 2017, Karmen a semnat cu Global Records, prima ei piesă alături de casa de discuri fiind „You Got It“.  Tot în 2017, Karmen a fost nominalizată pentru premiul „Best Pop Artist“ din cadrul Elle Style Awards. Piesa „Lock My Hips“, lansată în mai 2018, a marcat prima colaborare a lui Karmen cu un artist internaţional, Krishane. Piesa a ajuns pe locul 1 în Airplay 100, cea mai bună clasare a artistei în top.
 

Bogdan Căplescu este absolvent al Dreptului la Universitatea Româno-Americană din Bucureşti şi masterand. A făcut practică la un cabinet de avocatură, iar acum se pregăteşte de barou.  
   
Karmen şi tatăl copilului ei, Bogdan Căplescu FOTO Facebook 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările