Cântăreaţa Ellie White, mamă a doi copii, a răbufnit: „Cu o propagandă hidoasă încearcă să te convingă că LGBT intră peste tine în casă şi îţi ia copiii“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ellie White FOTO Yolo Media
Ellie White FOTO Yolo Media

Cântăreaţa Ellie White (34 de ani) a publicat un articol pe blogul ei în care militează pentru construirea spitalelor noi şi pentru îmbunătăţirea sistemului de învăţământ din România şi nu pentru interzicerea unor drepturi care oricum nu existau.

Ellie White, devenită celebră după colaborarea cu DJ Project, se numără printre persoanele publice care şi-au exprimat în mediul online părerea despre referendumul pentru redefinirea familiei, ce se desfăşoară chiar în acest weekend. 

Cântăreaţa consideră că ţara se confruntă cu alte probleme mult mai grave, care sunt trecute cu vederea, explică de ce nu merge la vot şi îşi îndeamnă fanii la boicot, numind referendumul „o glumă foarte proastă şi o manipulare urâtă“. 

„Nu mai contează că ţara asta n-are spitale, că mor oamenii cu zile luând boli din unităţile medicale, nu mai contează că nu avem şcoli şi că 4000 de profesori vor fi lăsaţi fără serviciu, nu mai contează că sunt şomeri peste tot, că bătrânii sunt arestaţi pentru că vând pătrunjel pentru a face un leu în plus pe lângă pensia mizeră pe care o au după o viaţă de muncă. Nu mai contează nici faptul că sunt abandonaţi zeci de copii în spitale fără nici o repercusiune asupra «părinţilor iubitori», nu mai contează absolut nimic din ce merge rău în ţara asta decât faptul că nu scrie în lege negru pe alb că familia «tradiţională» trebuie să fie formată din bărbat şi femeie“, scrie Ellie White pe blogul său.

Mamă a doi copii, Ellie White este revoltată de toată propaganda care se face în aceste zile împotriva minorităţilor sexuale: „Cei care au iniţiat acest referendum încearcă să le ia unor oameni nişte drepturi de care oricum nu beneficiau. Este total absurd ce se întămplă. Cu o propagandă infamă şi hidoasă ei încearcă să te convingă că, dacă ar putea să se căsătorească doi oameni de acelaşi sex, aceştia ar putea intra peste tine în casă să-ţi ia copiii“, mai scrie artista. 

Cântăreaţa îşi îndeamnă fanii să fie inteligenţi şi să acţioneze după ce le spune inima, fără a se lăsa manipulaţi: „Referendumul ăsta e o glumă, şi una foarte proastă. O manipulare urâtă din partea unor persoane cu prea puţină educaţie, care chiar cred că tot ce zboară se mănâncă. Acest referendum este o îndemnare la separatisme şi dă mână liberă la o serie de fapte de ură, iar totul în numele legii“.

La finalul postării, Ellie White îndeamnă: „Vă rog, înainte de a face orice, gândiţi. Analizaţi situaţia, gândiţi pentru voi, nu pentru alţii, vedeţi ce şi cum vă afectează această modificare şi pe urmă actionaţi. Nu faceţi cum vă spun alţii, ci cum vă dictează inima. Nu vă lasaţi manipulaţi de orgoliile altora, nu fiţi marionete în lupta unor specimene, fiţi inteligenţi“. 

Mai multe vedete şi artişti s-au alăturat campaniei online „Iubirea nu se votează“, care are drept scop boicotarea referendumului. Având sloganul „Iubirea nu se votează“, artiştii transmit mesaje video în care explică de ce ei nu merg la vot şi îndeamnă românii să nu se prezinte, la rândul lor, la urne.

Printre vedetele care s-au poziţionat împotriva referendumului se numără cântăreţele Andreea Bălan (33 de ani) şi Alexandra Stan (29 de ani), coregraful şi dansatorul Emil Rengle (27 de ani), actorul şi cântăreţul Tudor Chirilă, fashion editor-ul revistei Elle România, Maurice Munteanu (40 de ani), actorul Vladimir Drăghia (32 de ani), dar şi fiul vitreg al Gabrielei Firea, tânărul designer Răzvan Firea (28 de ani), actriţa şi prezentatoarea TV Adela Popescu (31 de ani), fosta prezentatoare de ştiri Melania Medeleanu (40 de ani) şi solistul trupei Taxi Dan Teodorescu (53 de ani). 

De cealaltă parte a baricadei, pro-referendum sunt nume precum activista anti-vaccin Olivia Steer (45 de ani), Ozana Barabancea (49 de ani), interpreta de muzică populară Sofia Vicoveanca (77 de ani), rapperii Tudor Sişu (40 de ani) şi Dragonu şi actorii Bianca Brad (50 de ani) şi Florin Piersic (82 de ani).

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite