Corina Chiriac crede că numărul actual de infectări cu SARS-CoV-2 este „umflat”: Comunismul era un sugar cu suzeta în gură faţă de vremurile actuale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Facebook
Foto: Facebook

Invitată astăzi la emisiunea Gândul Live, cântăreaţa Corina Chiriac a declarat că face parte dintre cei care consideră că cifrele actuale ale infectărilor cu noul coronavirus sunt „umflate”.

Corina Chiriac a fost astăzi prezentă prin legătură telefonică la emisiunea Gândul Live, acolo unde a vorbit despre viaţa sa în perioada pandemiei, prezentându-şi opiniile cu privire la cifrele actuale ale pandemiei COVID-19 în România.

„Eu fac parte dintre cei care cred că cifrele sunt umflate. Aici intrăm într-o controversă, este o Cutie a Pandorei pe care nu vreau să o deschid. Este important să fii informat din toate câte puţin. A fi autodidact nu este o ruşine, este o mândrie, spunea tata.” a spus artista, care a mărturisit şi că îi lipsesc prietenii.

„În această perioadă mi-e dor de prieteni. Cu unii mă vad, în particular, câte doi-trei, în siguranţă. Mi-e dor de şueta românească, de stat la taclale. Îmi este teamă că societatea umană poate claca în anumite perioade din cauza izolării. Mie nu mi-e frică de mine, eu cred în Dumnezeu. Dacă îmi sună clopoţelul, oricum voi pleca. Eu mai cred şi în vieţile succesive.”

„Comunismul, un sugar cu suzeta în gură faţă de vremurile actuale”

Corina Chiriac a continuat: „comunismul era un sugar cu suzeta în gură faţă de vremurile actuale, îndrăznesc să spun asta, pentru că am trăit acele vremuri şi ştiu ce a fost bun şi rău. În vremurile astea, dacă la început casa mea a fost o închisoare, având peste 65 de ani, ulterior casa mea a devenit un adăpost”.

Artista a spus câteva cuvinte şi despre starea ei actuală: „Eu sunt bine, cu ajutorul lui Dumnezeu. M-am gândit ce să vă spun, util… Pentru mine această perioadă a fost benefică. Eu l-am avut duhovnic pe arhimandritul Papacioc. Eu am trecut în urmă cu 20 de ani printr-o depresie foarte mare, din cauza unor necazuri, am fost foarte supărată, au murit părinţii, au fost mai multe necazuri.”

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite