Cântăreaţa Amna a divorţat după nouă ani de căsnicie: ce mesaj a transmis

Cântăreaţa Amna a divorţat după nouă ani de căsnicie: ce mesaj a transmis

Amna FOTO Facebook

Cântăreaţa Amna (35 de ani) a confirmat zvonurile potrivit cărora a divorţat de soţul ei după nouă ani de căsnicie, prin intermediul unui text scris în mediul online.

Ştiri pe aceeaşi temă

După mai multe zvonuri privind acest subiect, Amna a confirmat că a divorţat de soţul ei, alături de care are şi un copil, după nouă ani de mariaj. 
 
Cântăreaţa a scris în mediul online un text în care explică faptul că vrea ca „viaţa ei personală să rămână aşa“, iar pe viitor nu vrea să mai discute subiectul divorţului. Totodată, ea le-a transmis fanilor că se va concentra doar pe muzică şi le-a sugerat să continue să îi urmărească activitatea profesională.
 
„Nu mi-am dorit să ating acest subiect, dar presa a fost cu un pas înaintea mea. Am fost tot timpul o persoană asumată, aşa că vă confirm faptul că am divorţat. Ca şi până acum, îmi doresc ca tot ce ţine de viaţa mea personală să rămână aşa. De aceea, nu voi mai dezbate acest subiect. Vă mulţumesc mult pentru înţelegere! Mă voi concentra pe muzică, aşadar, stay tuned“, a scris Amna pe contul său de Instagram, alături de o fotografie. 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: