Cântăreaţa Amna a divorţat după nouă ani de căsnicie: ce mesaj a transmis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Amna FOTO Facebook
Amna FOTO Facebook

Cântăreaţa Amna (35 de ani) a confirmat zvonurile potrivit cărora a divorţat de soţul ei după nouă ani de căsnicie, prin intermediul unui text scris în mediul online.

După mai multe zvonuri privind acest subiect, Amna a confirmat că a divorţat de soţul ei, alături de care are şi un copil, după nouă ani de mariaj. 

Cântăreaţa a scris în mediul online un text în care explică faptul că vrea ca „viaţa ei personală să rămână aşa“, iar pe viitor nu vrea să mai discute subiectul divorţului. Totodată, ea le-a transmis fanilor că se va concentra doar pe muzică şi le-a sugerat să continue să îi urmărească activitatea profesională.

„Nu mi-am dorit să ating acest subiect, dar presa a fost cu un pas înaintea mea. Am fost tot timpul o persoană asumată, aşa că vă confirm faptul că am divorţat. Ca şi până acum, îmi doresc ca tot ce ţine de viaţa mea personală să rămână aşa. De aceea, nu voi mai dezbate acest subiect. Vă mulţumesc mult pentru înţelegere! Mă voi concentra pe muzică, aşadar, stay tuned“, a scris Amna pe contul său de Instagram, alături de o fotografie. 

View this post on Instagram Nu mi-am dorit sa ating acest subiect, dar presa a fost cu un pas inaintea mea. Am fost tot timpul o persoana asumata, asa ca va confirm faptul ca am divortat. Ca si pana acum, imi doresc ca tot ce tine de viata mea personala sa ramana asa. De aceea, nu voi mai dezbate acest subiect. Va multumesc mult pentru intelegere! Ma voi concentra pe muzica, asadar, stay tuned! A post shared by AMNA (@amnamusic) on Jul 23, 2019 at 12:07am PDT
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite