Cântăreaţa Adele şi-ar putea pierde jumătate din avere după divorţ

Cântăreaţa Adele şi-ar putea pierde jumătate din avere după divorţ

Adele FOTO Guliver/Getty Images

Cântăreaţa britanică Adele (30 de ani) ar putea pierd3 jumătate din avere după divorţul de fondatorul drop4drop Simon Konecki (45 de ani).

Adele s-a despărţit de soţul său Simon Konecki, fondatorul drop4drop, o organizaţie care luptă pentru accesul global la apă potabilă curată, după opt ani de relaţie.
 
Experţii spun că Simon Konecki ar putea primi jumătate din averea cântăreţei, estimată la 160 de milioane de euro, scrie The Sun
 
Această situaţie survine în urma faptului că Adele şi Konecki nu au semnat un contract prenupţial, acord de separare a bunurilor înainte de căsătorie. Prin urmare, averea pe care Adele şi-a clădit-o de la vârsta de 18 ani ar putea fi redusă la jumătate.
 
De asemenea, divorţul va presupune încă o pierdere de mai multe milioane de euro pentru cântăreaţa britanică.
 
„Adele şi partenerul ei s-au despărţit. Vor continua să-şi crească împreună fiul cu iubire. Ca întotdeauna, ei doresc să le fie respectată intimitatea. Nu vor mai fi alte comentarii“, au declarat pentru BBC reprezentanţii, artistei Benny Tarantini şi Carl Fysh, odată cu anunţul privind separarea celor doi.

Adele şi Konecki s-au căsătorit în secret în 2016, după cinci ani de relaţie, iar cântăreaţa a făcut anunţul în timpul discursului de la premiile Grammy 2017, când i-a mulţumit soţului ei. În 2012, cei doi au devenit părinţii unui băieţel, Angelo. 
 
Adele şi Konecki FOTO Guliver/Getty Images/BBC
 
Cel mai bine vândut artist născut la Londra, Adele şi-a lansat în 2008 primul album, „19“, care s-a vândut în peste 6 milioane de copii. În 2009, a câştigat două premii Grammy şi a fost supranumită de presa britanică „Noua Amy Winehouse“.
 
În 2011, şi-a lansat al doilea album de studio, „21“, care, datorită unor piese precum „Rolling in the Deep“, „Someone Like You“ şi „Set Fire to the Rain“, a avut un succes fenomenal şi s-a vândut în peste 29 milioane de copii pe plan mondial. Acel album i-a adus artistei britanice şase premii Grammy în 2012. În acelaşi an, a înregistrat piesa „Skyfall“, tema muzicală a filmului onomim din seria „James Bond“, pentru care a fost premiată cu un Glob de Aur şi un premiu Oscar.
 
Al treilea album de studio al cântăreţei Adele, „25“, a debutat în 2005 pe primul loc în topul Billboard 200, în momentul lansării sale. La cea de-a 59-a ediţie a galei premiilor Grammy, Adele a câştigat cinci trofee, inclusiv la categoriile Cel mai bun album al anului, Cel mai bun cântec al anului şi Înregistrarea anului.
 
În luna martie, Adele a fost văzută intrând într-un studio de înregistrări din New York, fapt ce a lansat speculaţii despre un nou album.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: