Călinescu profită de victoria din Ucraina a actorului Zelenski pentru a-l ataca pe Dragnea

Călinescu profită de victoria din Ucraina a actorului Zelenski pentru a-l ataca pe Dragnea

Florin Călinescu nu pierde nicio ocazie de a-l ironiza pe Liviu Dragnea FOTO Pro TV

Florin Călinescu a profitat de victoria actorului Volodimir Zelenki în alegerile prezidenţiale din Ucraina pentru a-l ataca din nou pe Liviu Dragnea.

Actorul de comedie Volodimir Zelenski, nou intrat în politică, a obţinut o victorie zdrobitoare în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale din Ucraina în faţa preşedintelui în exerciţiu Petro Poroşenko.
 
Florin Călinescu nu a ratat nici această ocazie pentru a-l ironiza pe liderul PSD Liviu Dragnea, pe care l-a numit repetent, şi a încheiat mesajul cu deja celebra ofertă, făcând referire la momentul în care Dragnea l-a invitat pe reporterul Pro TV Alex Dima la baie.  
 
„Colegul meu Zelenski este noul preşedinte al Ucrainei. Felicitări! Nu mai râdeţi de actori... Livulică, repetentule, poţi face şcoala respectivă doar dacă te meditez eu. La baie!“, a scris Călinescu pe Facebook. 

În ultimul an, criticile omului de televiziune la adresa lui Dragnea au fost aproape la ordinea zilei. Mai mult, Călinescu a sugerat chiar că e dispus să intre în politică. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: