Călinescu, despre problemele de sănătate ale lui Dragnea: „Având în vedere că vine instanţa peste el cred că mai curând îl doare în c*r“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Călinescu
Florin Călinescu

Forin Călinescu (62 de ani) a reacţionat în stilul caracteristic la ştirea că liderul PSD Liviu Dragnea (56 de ani) a fost internat din cauza unor dureri acute de spate.

Actorul şi omul de televiziune, un critic acerb al lui Liviu Dragnea şi al coaliţiei aflate la guvernare, a ironizat problemele de sănătate ale şefului PSD şi a făcut trimitere la faptul că mâine, 18 martie, Dragnea urma să fie audiat la Curtea Supremă în dosarul angajărilor fictive de la Protecţia Copilului Teleorman.

„Ştire. Cică pe livulică îl doare coloana. Imposibil. Ca să te doară chestia respectivă trebuie să o ai. Având în vedere că vine instanţa peste el cred că mai curând îl doare în c*r. Sănătate!“, a scris Florin Călinescu. 

Liviu Dragnea a participat sâmbătă la alegerile pentru şefia PSD Ilfov, iar în timpul evenimentului a acuzat dureri puternice de spate, motiv pentru care a mers de urgenţă la un spital din Bucureşti, potrivit secretarului general al PSD, Codrin Ştefănescu. 

Preşedintele PSD a fost supus unor investigaţii medicale, a făcut un RMN, iar medicii au decis ca Dragnea să fie ţinut în spital câteva zile, iar în perioada următoare se va decide dacă este cazul să fie supus unei intervenţii chirurgicale. 

Potrivit lui Codrin Ştefănescu, ar fi vorba de o dublă hernie de disc. Întrebat dacă şeful PSD este internat într-un spital de stat sau la o clinică privată, detaliu care a stârnit un val de ironii şi critici în mediul online, Ştefănescu a refuzat să răspundă, spunând că este vorba de „o chestiune internă“.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite