Călinescu o desfiinţează pe Ecaterina Andronescu: Liviulică i-a aruncat zgârciu’ din marele ciolan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Călinescu nu se dă în lături de la critici dure FOTO Pro TV
Florin Călinescu nu se dă în lături de la critici dure FOTO Pro TV

Actorul şi omul de televiziune Florin Călinescu (62 de ani), un critic acid al partidului aflat la Guvernare, a reacţionat dur după ce Ecaterina Andronescu a devenit oficial, pentru a patra oară, ministrul Educaţiei. Vedeta Pro TV numeşte numirea acesteia drept un dezastru pentru învăţământ şi o acuză de ipocrizie.

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de numire al Ecaterinei Andronescu în funcţia de ministru al Educaţiei, marcând astfel începutul celui de-al patrulea mandat al politicianului PSD în fruntea acestui minister.

Florin Călinescu a criticat în termeni duri revenirea Ecaterinei Andronescu, fiind de părere că astfel „s-a resuscitat dezastrul din învăţământ“. 

De asemenea, omul de televiziune mai spune că Andronescu „şi-a făcut praf coloana demnităţii“, făcând referire că nu mai departe de săptămânile trecute ea era unul dintre principalii critici ai lui Liviu Dragnea, omul care acum a pus piciorul în prag pentru nominalizarea ei. 

„S-a resuscitat dezastrul din învăţământ prin reexpunerea moaştelor abramburicăi în cabinetul de ministru al învăţământului. După atacul asupra liderului, acum coloana demnităţii ei s-a făcut praf, după ce Liviulică i-a aruncat zgârciu’ ăsta din marele ciolan şi relicva s-a gudurat să-l înhaţe“, a scris Călinescu pe Facebook. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite