Călinescu denunţă un fake electoral în care îi îndeamnă pe români să voteze cu USR: „Vorbele nu îmi aparţin!“

Călinescu denunţă un fake electoral în care îi îndeamnă pe români să voteze cu USR: „Vorbele nu îmi aparţin!“

Actorul şi omul de televiziune Florin Călinescu (63 de ani) atrage atenţia unui fake electoral care este distribuit în mediul online şi în care vedeta Pro TV îi îndeamnă pe români ca la alegerile europarlamentare din 26 mai să voteze cu USR.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Vă atrag atenţia cu această imagine. În fotografie sunt eu, însă vorbele nu îmi aparţin. Dacă vă voi îndemna să votaţi pe cineva o voi face doar live!“, a scris Florin Călinescu în dreptul unei capturi foto distribuite într-un grup de Facebook.

Peste poza actorului, care a împlinit pe 29 aprilie vârsta de 63 de ani, apare mesajul: „Vă mulţumesc pentru urări. Cadoul îl vreau pe 26 mai. Votaţi USR! Să mergem toţi să scăpăm de hoţi“.

În ultimul an, Florin Călinescu a fost un critic acerb al liderului PSD Liviu Dragnea, al coaliţiei aflate la guvernare şi al politicienilor social-democraţi în general. De asemenea, Călinescu nu s-a dat în lături nici de la a-l critica pe Dacian Cioloş, preşedintele PLUS, însă niciodată nu şi-a exprimat simpatiile politice. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: