Busu a vorbit deschis despre infarct. A dezvăluit de ce crede că a fost la un pas de moarte

Busu a vorbit
deschis despre infarct. A dezvăluit de ce crede că a fost la un pas de moarte

Florin Busuioc / foto: OK! Magazine

După ce a trecut printr-o încercare de viaţă şi de moarte, actorul ne-a povestit acum despre provocările revenirii şi pragurile care te schimbă.

Ştiri pe aceeaşi temă

La 56 de ani, Florin Busuioc poate spune că nu mai e acelaşi om. A fost cu un pas dincolo... S-a întors şi a renăscut. Infarctul suferit în luna noiembrie a anului trecut de prezentatorul rubricii Meteo de la ProTV a fost mai puternic decât o furtună. Atunci, lumea n-a mai fost interesată de starea vremii, ci de starea lui de sănătate. Unii au crezut atunci că, şi dacă se va reface, nu va mai reveni pe micul ecran. Nimic mai greşit. Busu n-ar putea renunţa niciodată la ceea ce-l face fericit. Doar că acum trebuie să reorganizeze puţin lucrurile...

Cum e revenirea?

Busu: Firească. Am avut o revenire normală, fără eforturi prea mari, pentru că nu mai fac şi ştirile de dimineaţă, doar pe cele de seară.

Vei reveni şi la ştirile de dimineaţă, nu?

Da, dar deocamdată nu am voie să fac atât de mult efort. Dimineaţa e puţin mai complicat: sunt multe intervenţii de-ale mele şi e un timp îndelungat pe care trebuie să-l petrec acolo, sunt patru ore şi jumătate, iar pentru asta va trebui să-mi mai revin puţin cu coastele. Am nişte coaste rupte în urma resuscitării, aşa că nu pot să respir complet, iar asta mă ţine departe de programul de dimineaţă şi de teatru.

Ce-ţi aminteşti din pragul pe care l-ai trecut?

Măi, eu am avut noroc. Pentru că o oră am mirosit florile la rădăcină, cum mi-a spus doctorul. Timp de o oră n-am existat.

Află ce a spus Busu despre infarct şi de ce crede că a fost la un pas de moarte

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: