Busu de la Meteo, adept al teoriei conspiraţiei? Ce a declarat în direct la TV despre noul coronavirus

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Povestea de dragoste dintre Florin Busuioc şi Liliana

Florin Busuioc, celebrul prezentator al rubricii meteo de la Pro TV, s-a descărcat miercuri dimineaţă în direct la TV, chiar înainte de a prezenta vremea la ora 7:20, expunându-şi sincer părerea despre nebunia creată de pandemia de COVID-19.

Imediat după ce Mihai Dedu a prezentat ştirea cu protestele de la Kiev, Busu a început să vorbească despre teoria sa privind pandemia:

„Micii comercianţi au fost zdravăn de tot loviţi. Nu marile companii, pentru că marile companii... e altă treabă”, a spus Busu.

În ciuda încercărilor disperate ale prezentatorilor Ştirilor dimineţii de la Pro TV de a-l opri, inclusiv prin salutul adresat Valeriei, cea care traduce ştirile în limbajul semnelor, Busu a continuat:

„Eu cred că virusul ăsta n-a apărut aşa, din neant. A fost creat. Marile companii nu au fost afectate”.

Într-un final, Florin Busuioc şi-a oprit tirada, după ce a întrebat dacă e adevărat că Ministerul Educaţiei a anunţat că încep şcolile la 15 ianuarie, că aşa ar fi auzit la TV, iar „ce se spune la TV aşa e”.

Mihai Dedu i-a răspuns că, cel puţin în dimineaţa asta, de când este el prezent în studioul Ştirilor PRO TV, nu a auzit o astfel de ştire.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite