Bursucu’: „Am fost aproape să rămân paralizat. Viaţa mea se putea termina acolo”. Ce relaţie are prezentatorul cu Teo şi de ce amână să se căsătorească

Bursucu’: „Am fost aproape să rămân paralizat. Viaţa mea se putea termina acolo”. Ce relaţie are prezentatorul cu Teo şi de ce amână să se căsătorească

Teo şi Bursucu, cuplul de succes de la Kanal D (Foto: arhivă)

Are întotdeauna replicile la el, e savuros şi reuşeşte să te ademenească în faţa televizorului. Şi-a început carieră în paşi de dans, dar a ajuns unul dintre cei mai simpatici prezentatori TV. Astăzi e jumătatea lui Teo la Kanal D şi împreună formează un cuplu imbatabil. Află cum a fost Bursucu' la un pas să rămână paralizat şi de ce amână să se căsătorească!

Ştiri pe aceeaşi temă

OK!: Cine ţi-a spus pentru prima oară Bursucu? Cum s-a născut acest apelativ?

Regizorul Petre Năstase. Eram foarte mulţi dansatori pe un platou al unei emisiuni de dans şi pentru că nu putea să reţină numele celor din trupa de balet a început să ne strige pe fiecare cu diverse apelative. Când a strigat Bursucu m-am întors eu.

OK: Eşti tot timpul aproape de actori, artişi. Peste ani, dacă ar fi să povesteşti nepoţilor tăi o întâmplare care ţi-a rămas aproape de suflet sau să redai o vorbă de duh, care ar fi?

Au fost foarte multe întâmplări care mi-au rămas în suflet. Aş vrea să le împărtăşesc, însă, un sfat pe care l-am primit de la regretata Stela Popescu şi care m-a mişcat enorm. Mi-a spus aşa: <Bursucelule, ţine minte de la mine, cât mai mişţi din degetul mic să nu te laşi!>. Asta le-aş spune, să nu renunţe, indiferent de greutăţile întâmpinate.

Citeşte mai multe aici!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările