Brooke Shields a ironizat banana lipită cu bandă adezivă vândută pentru 120.000 de dolari: cum s-a pozat actriţa FOTO

Brooke Shields a ironizat banana lipită cu bandă adezivă vândută pentru 120.000 de dolari: cum s-a pozat actriţa FOTO

Brooke Shields a postat un selfie cu o banană lipită pe frunte FOTO Guliver/Getty Images

Actriţa Brooke Shields (54 de ani) a ironizat, prin intermediul unei postări pe Instagram, banana lipită cu bandă adezivă de la Art Basel, vândută pentru suma de 120.000 de dolari.

Ştiri pe aceeaşi temă

Brooke Shields a postat pe Instagram un selfie în care are o banană lipită pe frunte cu bandă adezivă albastră, similar celei vândute pentru 120.000 de dolari la târgul de artă Art Basel.
 
Fotografia a fost însoţită de descrierea: „Un selfie scump“.
 
Lucrarea numită „Comediantul“ a lui Maurizio Cattelan, care a prezentat o banană lipită cu bandă adezivă pe un perete, cumpărată de la un magazin alimentar din Miami, a fost vândută săptămâna trecută pentru suma de 120.000 de dolari la târgul de artă Art Basel. Au existat trei exponate de acest fel, toate fiind puse în vânzare, scrie news.ro.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

An expensive selfie. Great time in #miamiartweek with @nyacademyofart

A post shared by Brooke Shields (@brookeshields) on

 
Cattelan a declarat pentru site-ul Artnet că a lucrat la această operă-produs de un an şi că la început a vrut să facă o banană din bronz şi răşină, până când a avut o „revelaţie“.
 
Banană lipită de perete cu bandă adezivă la o expoziţie de artă din Miami FOTO Captură YouTube/hello Tv
 
Banana a fost mâncată sâmbătă, 7 decembrie, de un artist. David Datuna a postat pe Instagram un filmuleţ,  „Artist Flămând“, în care poate fi văzut mergând spre banană, luând-o de pe perete şi mâncând-o.
 
„Iubesc operele de artă ale lui Maurizio Cattelan şi ador această instalaţie. Este foarte delicioasă“, a scris Datuna pe Instagram.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările