Britney Spears „valorează“ doar 19 cenţi la o licitaţie pentru o cauză nobilă

Britney Spears „valorează“ doar 19 cenţi la o licitaţie pentru o cauză nobilă

Britney Spears sprijină fundaţiile caritabile dar nu se mai bucură de succesul de altădată FOTO Reuters

Britney Spears şi-a scos la licitaţie pentru o cauză nobilă câteva obiecte folosite în show-urile din turneul „Femme Fatale“ din 2011. Deşi licitaţia este deschisă din data de 20 iunie, până acums-au oferit doar 19 cenţi pentru obiectele artistei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cântăreaţa a licitat un boa din pene şi nişte cătuşe pentru organizaţia Soles4Souls. Artista de 31 de ani a încercat să anime licitaţia, postând diverse mesaje de încurajare pe contul său de Twitter. „M-am distrat atât de mult cu acel boa din pene şi cu cătuşele în fiecare show al turneului Femme Fatale! Vă mai amintiţi nu?“, scria aceasta. Apelul ei pare să fi rămas fără ecou, deocamdată. Licitaţia va dura până pe 6 iulie, iar organizaţia caritabilă speră ca preţul obiectelor să mai crească.

Turneul „Femme Fatale“ a avut încasări de 68,7 milioane de dolari şi a fost văzut de 697.00 de spectatori din toată lumea. În unul dintre numerele sale de pe scenă, Spears a fost văzută dansând cu un boa din pene şi purtând cătuşe.

La un concert din Montreal, s-a folosit de cele două accesorii pentru a-i oferi Dj-ului Pauly D un dans erotic.

 

Printre vedetele care au colaborat în trecut cu organizaţia Soles4Souls se numără Jessica Alba, Sarah Jessica Parker, Sir Elton John, surorile Kardashian şi Justin Timberlake.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: