Britney Spears a pozat dezbrăcată după ce a scăpat de tutela tatălui său FOTO

Britney Spears a pozat dezbrăcată după ce a scăpat de tutela tatălui său FOTO

Spears a postat pe contul său de Instagram imagini cu ea complet dezbrăcată. Foto:getty images

Imediat după ce Britney Spears (39 de ani) a fost eliberată de sub tutela tatălui său, vedeta a mers într-o vacanţă alături de logodnicul său Sam Asghari, de unde a postat mai multe imagini cu ea dezbrăcată.

Ştiri pe aceeaşi temă

La o zi după ce aranjamentul prin care Jamie Spears deţinea tutela faimoasei cântăreţe a fost suspendat, artista a anunţat pe Instagram că se află în „Paradis” alături de logodnicul său.

Într-un videoclip postat de Britney Spears pe Instagram, cei doi îndrăgostiţi se plimbă cu barca, iar la un moment dat artista este surprinsă cum pozează provocator, îmbrăcată doar cu partea de jos a costumului de baie.

 

 

 

 Britney Spears a postat pe contul său de Instagram imagini cu ea complet dezbrăcată.
 
 
 
La începutul acestei luni, tatăl lui Britney Spears a depus cererea de renunţare la tutelă, după ce fiica sa a cerut un alt tutore.
 
"Dacă domnişoara Spears vrea să pună capăt tutelei şi crede că îşi poate lua în mâini propria viaţă, domnul Spears crede că ar trebui să aibă această şansă", i-au spus judecătorului avocaţii lui Jamie Spears la acel moment. 
 
Judecătorul a decis ca tutela cântăreţei să fie preluată de contabilul său John Zabel, adăugând că „este în interesul acesteia”. 
 
Tatăl lui Britney susţine că acest contabil nu este calificat să supravegheze averea cântăreţei, de 59 de milioane de dolari. 
 
Jamie Spears a fost numit tutorul lui Britney în 2008, pe fondul îngrijorărilor legate de sănătatea ei mintală. Tutela este acordată de o instanţă pentru persoanele care nu pot lua propriile decizii, cum ar fi cele cu demenţă sau alte boli mintale. 
 
Tutela lui Spears era împărţită în două - una pentru bunurile şi afacerile financiare, cealaltă pentru Britney ca persoană. 
 
În baza acestui acord legal, ea nu a avut control asupra finanţelor sale din anul 2008.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările