Britney Spears a intrat cu capul într-un stâlp în noaptea de Revelion FOTO

Britney Spears a intrat cu capul într-un stâlp în noaptea de Revelion FOTO

Britney Spears nu a dezvăluit întregul eveniment în urma căruia s-a lovit FOTO GettyImages/Gulliver

Britney Spears (34 de ani) s-a lovit la frunte în noaptea dintre ani, dezvăluind acest lucru pe Instagram, acolo unde a postat o fotografie, dar fără a clarifica incidentul.

Britney Spears a început anul 2016 într-o notă dureroasă. Vedeta a postat pe reţeaua Instagram o fotografie în care o vânătaie este vizibilă pe frunte. „Bună dimineaţa 2016! Nu băgaţi de seamă mica vânătaie de pe fruntea mea... Am intrat într-un stâlp“, a scris ea în dreptul imaginii. Deşi nu a dezvăluit întregul eveniment în urma căruia s-a lovit, Britney probabil că a avut o petrecere pe cinste de Anul Nou, speculează „Billboard“.

Britney Spears, una dintre cele mai apreciate cântăreţe pop ale anilor ’90, a susţinut în vară o serie de concerte la Las Vegas, care au fost bine primite de public şi criticii de specialitate. Recent, artista americană a anunţat că a decis să prelungească această serie de show-uri din Las Vegas - denumită „Britney: Piece Of Me“ - până în anul 2017.

Britney Spears se află sub curatela tatălui ei, Jamie Spears, din februarie 2008, el preluând, totodată, rolul de administrator al averii acesteia, iar comportamentul ei este monitorizat de un judecător, după ce cântăreaţa a avut o serie de episoade depresive. Tot în 2008, Britney Spears a pierdut custodia asupra celor doi copii ai ei, Sean Preston şi Jayden James. Însă, de atunci, Britney Spears a reuşit să îşi reabiliteze imaginea şi să îşi relanseze cariera muzicală, începând cu lansarea albumului „Circus“, în decembrie 2008. Spears a obţinut şi o apariţie specială în serialul de comedie „Glee“, după un turneu mondial de succes în 2009. În martie 2011, cântăreaţa şi-a lansat cel de-al şaptelea album de studio, „Femme Fatale“, din care single-ul „Hold It Against Me“ a ocupat prima poziţie în topul Billboard Hot 100.

FOTO Instagram

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: