Testul de sarcină al lui Britney şi un borcan cu aerul respirat de cuplul Brangelina. Cele mai ciudate bunuri ale vedetelor, puse la vânzare

Testul
de sarcină al lui Britney şi un borcan cu aerul respirat de cuplul
Brangelina. Cele mai ciudate bunuri ale vedetelor, puse la vânzare

Testul de sarcină al cântăreţei a ajuns la un fan. FOTO Reuters/ Getty Images/ Guliver

„Nimic nu se pierde, totul se transformă“ nu e doar o regulă a naturii, ci şi una de la Hollywood. Dacă şerveţelele folosite, unghiile şi părul ar ajunge, în mod normal, la gunoi, în cazul starurilor internaţionale orice lucru capătă o valoare... de zeci de mii de dolari. Fanii, desigur, sunt încântaţi de achiziţii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Şerveţelul în care şi-a suflat nasul Scarlett Johansson

În 2008, actriţa a luat o răceală de la Samuel L. Jackson, partenerul ei din filmul „The Spirit“. 

Însă tot răul a fost spre bine, căci, invitată în emisiunea lui Jay Leno, Johansson a acceptat provocarea moderatorului de a-şi sufla nasul de două ori într-un şerveţel. Ulterior, acesta a fost scos la licitaţie, iar actriţa a donat cei 5.300 de dolari unei fundaţii ce furnizează mâncare săracilor.

Firimiturile de pâine ale lui Justin Timberlake
În anii 2000, când 'N Sync, trupa în care a cântat Justin Timberlake, era în vogă, cântăreţul, intervievat la postul radio Z100, şi-a lăsat într-o cameră nişte resturi de pâine, de la micul dejun. DJ-ul a profitat de ocazie şi a scos mâncarea la licitaţie, iar un fan în vârstă de 19 ani a intrat în posesia pâinii muşcate de cel care avea să devină, peste ani, „preşedintele muzicii pop“. Banii, 3.154 de dolari, au fost donaţi unei fundaţii caritabile.

13.000 de dolari pentru o unghie falsă purtată de „mama monstruleţilor“
Un angajat al artistei a găsit unghia pe o scenă din Dublin, unde ea a susţinut în 2012 un concert, în cadrul turneului Born This Way Ball (BTWB), ce a ajuns şi la Bucureşti. Acesta a găsit formula propice de a beneficia de pe urma artistei şi de a-i bucura fanii, motiv pentru care a scos la licitaţie unghia neagră din material acrilic.

Dintele lui John Lennon
Artistul i-a dat un molar angajatei sale, pentru a-l păstra ca un suvenir de la Beatles, pentru fiica sa. Dintele, în schimb, a ajuns la un dentist canadian, care l-a cumpărat cu 31.200 de dolari de la o licitaţie. 

Testul de sarcină al lui Britney

Solista a comis greşeala de a uita un test de sarcină într-o cameră de hotel din Las Vegas, unde a stat cu soţul ei, Kevin Federline (tatăl lui Sean Preston, pe care l-a născut în septembrie 2005, şi al lui Jayden James, ce a venit pe lume un an mai târziu). Cum dreptul la intimitate i-a fost încălcat, un angajat a luat testul din gunoi şi l-a negociat la licitaţie, unde l-a vândut contra sumei de 5.001 dolari. Acesta nu a fost singurul obiect aruncat de Britney, dar care a ajuns o valoare. În 2004, un admirator a dat 14.000 de dolari pentru guma de mestecat pe care diva a scuipat-o.  

Părul lui Justin Bieber
Până să devină o problemă legală şi un contraexemplu, cântăreţul canadian a stârnit o adevărată isterie în rândul fanelor dispuse la sacrificii financiare consistente pentru a intra în contact cu idolul lor. O şuviţă din părul interpretului pop s-a vândut cu 40.668 de dolari pe eBay, iar banii au fost donaţi unei fundaţii ce salvează animalele.  

Un borcan cu aerul respirat de Angelina Jolie şi Brad Pitt
Dacă bunurile menţionate anterior sunt palpabile, aerul inhalat de cele două staruri nu poate fi atestat. Totuşi, un fan a avut norocul de a intra în posesia unui recipient cu „conţine molecule ce au intrat în contact direct cu Angelina Jolie şi Brad Pitt“. Interacţiunea a fost posibilă contra sumei de 523 de dolari. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: