Brigitte şi Pastramă s-au căsătorit civil. Primele imagini de la eveniment şi declaraţiile celor doi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin şi Brigitte Pastramă FOTO Pro TV
Florin şi Brigitte Pastramă FOTO Pro TV

Fostul model Brigitte Năstase (41 de ani) şi afaceristul Florin Pastramă (40 de ani), care s-au cunoscut şi s-au logodit în cadrul reality show-ului „Ferma“, s-au căsătorit civil pe 27 mai. Au apărut şi primele imagini de la eveniment.

După ce s-au cunoscut şi s-au logodit în cadrul reality show-ului „Ferma“, Brigitte şi Florin Pastramă au semnat luni, 27 mai, actele de căsătorie la Primăria din Voluntari.

Fosta soţie a tenismenului Ilie Năstase şi-a schimbat şi numele pe Facebook imediat după ce a devenit oficial doamna Pastramă.

Pentru marele eveniment, Brigitte a optat pentru o ţinută albă, formată din fustă creion şi top cu fulgi şi paiete, în timp ce Florin Pastramă a purtat o cămaşă neagră, accesorizată cu papion în aceeaşi nuanţă, pantaloni negri şi sacou crem.  

Fostul model, aflat la a treia căsătorie şi mamă a doi copii, a mărturisit imediat după ce a ieşit de la starea civilă că vrea să-i dăruiască un copil lui Florin Pastramă: „Mă simt mai liniştită, aşteptam acest moment şi vreau să zic că din momentul în care i-am dat sufletul şi trupul meu lui Florin, am făcut-o pentru o relaţie de durată şi nu pentru o relaţie de o noapte. Am ştiut că o să ajungem aici. Noi visăm la un copil, dar lăsăm pe Dumnezeu să se ocupe de acest lucru“. 

image

Florin şi Brigitte Pastramă FOTO Facebook

nunta brigitte florin pastrama  foto click

Florin şi Brigitte Pastramă FOTO Click!/Mihai Ionescu

Şi Florin Pastramă s-a declarat încântat: „Mă simt foarte fericit, este visul meu, visul tatălui meu, să mă căsătoresc şi să port numele mai departe. Pastramă e un brand. Dacă nu eu, atunci cine? Eu sunt bun, dar ea e nebună. E greu cu ea!“. 

„Încă îşi caută rochie de mireasă, e foarte pretenţioasă. Mai jos de 10.000 de euro nici nu mă gandesc, nici nu se uită“, a mai spus Pastramă.

nunta brigitte florin pastrama  foto click

FOTO Click!/Mihai Ionescu

image

FOTO Click!/Mihai Ionescu

Mama lui Pastramă a declarat, pentru Pro TV, că îşi doreşte cât mai mulţi nepoţi: „Să fie sănătoşi, să aibă linişte, pace sufletească, că asta este cel mai important pentru ei, să aibă înţelegere. Dacă ei sunt bine şi noi, părinţii, suntem bine“.

image

FOTO Pro TV

La petrecerea de cununie, care a avut loc într-un restaurant de lux din Dorobanţi, au participat 70 de invitaţi. La eveniment au fost prezente familiile celor doi, dar şi prieteni şi foşti colegi, printre care Oana Roman, Cristina Szeifert, sora lui Brigitte, dar şi trei dintre colegele din „Ferma“, Miss 2016 Ioana Filimon, jurnalista Otniela Sandu şi cântăreaţa Otilia Bilionera, potrivit Pro TV.

Meniul a fost gândit de Brigitte şi a conţinut, printre altele, brânzeturi franţuzeşti, prosciutto, salam di parma, mozzarella, parmigiana di melanzane, vită Black Angus şi tort. Oaspeţii au ciocnit cu şampanie Moet şi o selecţie de vinuri din Dobrogea şi Italia, în timp ce atmosfera a fost asigurată de o trupă de jazz, Sorin Zlat Trio. 

Petrecerea de nuntă, care va avea loc pe 7 iulie, se anunţă a fi una grandioasă, cu peste 350 de invitaţi, inclusiv toţi concurenţii din emisiunea de la Pro TV.

image

Ioana Filimon, Otilia, Florin Pastramă, Brigitte şi Otniela FOTO Pro TV

image

Otilia Bilionera şi Otniela Sandu FOTO Click!/Mihai Ionescu

Relaţia celor doi a început în cadrul emisiunii „Ferma – Un nou început“, deşi în momentul în care au intrat în concurs ambii erau logodiţi cu alte persoane. Pentru că de-a lungul emisiunii Brigitte şi Pastramă au avut mai multe dispute aprinse, nimeni nu credea că relaţia lor va rezista şi nu puţini au fost cei care crezut că au făcut-o doar de dragul camerelor.

„Când Pastramă a cerut-o pe Brigitte în «Ferma», nu mă gândeam c-o să fie momentul ăsta şi c-o să-i văd când semnează“, a declarat Ioana Filimon, care a fost apropiată de Brigitte în show. 

„De ziua lui, Florin m-a cerut de nevastă şi nu a fost o glumă. Eu doresc să-i împlinesc visul pe care-l are de 40 de ani şi vreau să fiu mama copilului lui. Îşi doreşte foarte mult un copil. Eu sunt o mamă singură a doi copii. Cred că Dumnezeu mi-a dat o ultimă şansă şi nu vreau să o ratez şi prioritatea noastră este să devenim o familie şi să avem un copil. Pentru că foarte multă lume se uită la noi, suntem într-un fel un model, pozitiv sau negativ, nu ştiu, vrem să facem lucrurile cum trebuie şi trebuie să facem o cununie religioasă în faţa lui Dumnezeu, pentru că suntem doi oameni foarte credincioşi şi fără Dumnezeu nu se poate face nimic. Apoi vom face copilul“, declara  Brigitte în urmă cu puţin timp. 

Ea a povestit şi cum s-a îndrăgostit de omul de afaceri: „Departe de mine gândul să vin în fermă şi să mă combin! În perioada în care ceilalţi concurenţi m-au numit trădătoare şi şi-au bătut joc de mine, unica persoană care a plâns şi care a fost alături de mine a fost Florin. M-a susţinut când eram jos, la pământ. Aşa mi-a câştigat sufletul. Nu m-a cucerit cu fizicul său sau pentru că este Florin Pastramă, dimpotrivă, pentru mine a fost o problemă la început că era Florin Pastramă. N-aş fi crezut niciodată că o să ajung să am o relaţie cu cineva într-un reality show. Dar am avut nevoie de el şi am avut nevoie să iubesc ca să pot să zâmbesc“.

De când au făcut cunoscută relaţia lor de iubire, Brigitte nu s-a sfiit să îşi exprime sentimentele şi a făcut mai multe postări, în mediul online, în care îi face declaraţii de dragoste iubitului ei, Florin Pastramă.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite