Brigitte Bardot mărturiseşte de ce nu şi-a văzut sora de mai bine de 20 de ani

Brigitte Bardot mărturiseşte de ce nu şi-a văzut sora de mai bine de 20 de ani

Brigitte Bardot face dezvăluiri despre viaţa personală. (Foto: Getty Images)

Retrasă pe proprietatea sa de la Saint-Tropez, actriţa franceză de 85 de ani a trecut bine prin perioada izolării. Un singur lucru i-a lipsit, după cum spune ea însăşi: poştaşul, de la care primea veşti despre sora ei, Marie-Jeanne, pe care n-a mai văzut-o de peste 20 de ani!

Ştiri pe aceeaşi temă

Izolarea impusă de criza COVID-19 nu a fost atât de dură pentru Brigitte Bardot - pentru că actriţa alesese oricum să trăiască retrasă de multă vreme. "Oamenii trăiesc acum precum animalele în captivitate", declara ea recent pentru Le Journal du Dimanche, Bardot fiind o celebră iubitoare a patrupedelor, dragoste care a adus-o şi în România, în februarie 2001. "Coronavirusul i-a închis în cuşti pe oameni, ca să vadă şi ei cum este", a punctat actriţa franceză, care de 15 ani a ales să trăiască în discreţia vilei sale La Madrague din apropiere de Saint-Tropez fără ieşirile publice de altădată. "Mie oricum nu-mi place compania oamenilor. Dar nici nu am timp să mă plictisesc!", continuă Brigitte, care are în grijă 12 câini.

Totuşi, Bardot recunoaşte că a avut o problemă în toată această perioadă a crizei coronavirusului: poştaşul nu a mai ajuns la ea. Iar de ani buni, poşta este pentru ea singurul mod prin care primeşte veşti despre fiul ei, Nicolas, care trăieşte la Oslo (unde s-a căsătorit cu o norvegiancă, întemeindu-şi propria familie), şi despre sora ei, Marie-Jeanne, căreia i se spune Mijanou, acum în vârstă de 82 de ani, care locuieşte la Los Angeles cu soţul ei, comediantul Patrick Bauchau. Pentru că da, Brigitte Bardot nu are nici internet, nici telefon. Iar pentru ea acestea sunt măsuri terapeutice, care i-au prelungit viaţa.

Citeşte continuarea aici!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: