Braşov: Raluca Lăzăruţ, de la Super bingo, la chef în Kasho Club

Tânăra a aplaudat şi a dansat alături de braşoveni pe ritmurile incendiare ale celor de la Chicane. Prezentatoarea emisiunii „Super Bingo Metropolis" a venit ieri la Braşov, special pentru a asista la concertul incediar susţinut de trupa Chicane, în Kasho Club.

Ştiri pe aceeaşi temă

Chicane, unul dintre cele mai apreciate nume ale muzicii electro-dance din lume a concertat azi-noapte live în Kasho, cel mai de fiţe club din Braşov, atrăgând numeroşi fani din întreaga ţară.

Printre aceştia s-a numărat şi Raluca Lăzăruţ, care pentru a ajunge la concert a plecat încă de vineri dimineaţă din Bucureşti. După-amiază a vizitat Centrul vechi al oraşului de la poalele Tâmpei, a mâncat o ciorbă de fasole boabe cu costiţă afumată la Hotelul Bella Muzica, iar seara şi-a petrecut-o în Kasho Club.

„Am venit să-I ascult pe cei de la Chicane. Când am auzit că vor concerta în Kasho, nu am putut să ratez un asemenea eveniment. Clubul este foarte frumos, intrarea este deosebită şi atmosfera foarte faină", a declarat Raluca.


CITEŞTE AICI CARE A FOST ATMOSFERA IN KASHO

Încă de la ora 01.30, când trupa Chicane a urcat pe scena din Kasho, Raluca s-a aşezat lângă scenă, exact pe platforma pe care dansează animatoarele clubului, tocmai pentru a-i vedea mai bine pe componenţii trupei.

Raluca a venit la Braşov împreună cu câţiva prieteni. Încântaţi de concert au fost şi designerul vestimentar Stephan Pelger, Dobrovolski Mihai, de la Radio Guerilla, Tania Budi, prezentatoarea emisiunii de stiri mondene "Stiri de la Tania", de la Vox News şi Amalia Năstase.

Încântată de Braşov

Raluca ne-a mărturisit că adoră Braşovul. Piaţa Sfatului, pietonala şi clădirile specifice unui oraş istoric au determinat-o pe prezentatoarea tv să ne mărturisească că va reveni, cu drag, în Braşov cu orice altă ocazie.

Ea a mai fost acum o lună în Braşov, împreună cu caravana Super Bingo Metropolis pentru a vorbi cu jucătorii fideli şi pentru a-i informa despre concurs şi pe cei care încă nu joacă. „Oamenii de la Braşov sunt receptivi şi amabili. Oraşul este curăţel, cochet şi primitor. Cu siguranţă am să mai vin la Braşov şi în Kasho", a mai spus Raluca.

Prezentatoarea Super Bingo Metropolis s-a întors în această dimineaţă la Bucureşti.


Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:
Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările