Brânzoi din „Las Fierbinţi“ are o familie tare frumoasă. Ce meserie are soţia lui şi cum arată gemenii lor

Brânzoi din „Las Fierbinţi“ are o familie tare frumoasă. Ce meserie are soţia lui şi cum arată gemenii lor

Ionuţ Ciocia în rolul lui Brânzoi FOTO Arhivă

Brânzoi este unul dintre personajele cheie din sitcomul românesc ”Las Fierbinţi”. Încă din 2012, actorul Ion Ionuţ Ciocia a cucerit publicul român cu şarmul şi felul de a fi interpretând acest personaj. Dar cum este actorul în viaţa de zi cu zi şi cum arată familia lui?

Ştiri pe aceeaşi temă

Ei bine, puţini ştiu că Ion Ionuţ Ciocia este, în primul rând, un familist convins, având un mariaj trainic de foarte mulţi ani. Soţia lui este contabilă şi duce o viaţă departe de lumina reflectoarelor, în ciuda faptului că Ion Ciocia este unul dintre cei mai recunoscuţi şi îndrăgiţi actori din România. ”E expert contabil. Am zis că meseria noastră e destul de ciudată, azi ai angajamente, mâine n-ai. Şi atunci am zis: „bă, nu-mi iau actriţă, să nu murim amândoi de foame”. Nu, întâmplarea a făcut să nu fie actriţă, pentru că am avut şi prietene actriţe. Întâmplarea a făcut să mă însor cu ea. Aşa a vrut Dumnezeu.”, a declarat pentru Click, Ion Ionuţ Ciocia.

Vezi cum arată familia actorului!

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: