Brangelina, nunta anului

Starurile Brad Pitt (47 de ani) şi Angelina Jolie (36 de ani), alintate „Brangelina" de presa internaţională, plănuiesc o nuntă intimă, deloc fastuoasă, care va avea loc în sudul Franţei, spre sfârşitul acestui an. După şase ani petrecuţi împreună şi şase copii la activ, celebrul cuplu de la Hollywood se pregăteşte, discret, de nuntă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Primele zvonuri apărute în presa americană indicau că Brad şi Angelina vor face nunta în India, insulele Seychelle sau New Orleans, toate dovedindu-se însă false. Locul în care se va desfăşura evenimentul ar fi de fapt în Franţa, într-un castel renovat recent de cei doi, Chateau Miraval din satul Correns. Castelul are, de altfel şi propria capelă, veche din secolul al XVI-lea. Deşi Brad Pitt - care militează de ani buni pentru egalitate în ceea ce priveşte dreptul la căsătorie - declarase în repetate rânduri că nu se va căsători cu partenera sa de viaţă decât în momentul în care toţi vor beneficia de aceleaşi drepturi, homosexuali şi heterosexuali, cuplul ar fi cedat insistenţelor celor şase copii care au început să pună întrebări despre relaţia neoficializată.

Un cuplu şi pe ecran

Presa din Occident mai scrie că este foarte probabil ca nunta celor două staruri să fie diferită de cea a lui Brad cu Jennifer Aniston, ceremonie desfăşurată în 2000, pentru care s-a cheltuit aproape 1 milion de dolari. Celebrul cuplu de la Hollywood nu se pregăteşte doar de nuntă. Într-un interviu recent, Pitt recunoştea că, împreună cu Angelina, urmăreşte să formeze din nou un cuplu într-un film, după ce în 2005 cei doi au jucat rolurile a doi asasini profesionişti în „Mr. & Mrs. Smith/Domnul şi doamna Smith". „Analizăm încă în această perioadă proiectele cinematografice în care putem apărea din nou împreună. Nu ne-am decis, dar avem suficient timp să o facem, nu ne grăbim pentru că totul trebuie să iasă perfect", a spus Brad. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările