Brad Pitt şi Angelina Jolie s-au căsătorit în secret?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nunta cuplului Brangelina s-a consumat în insulele Turks şi Caicos din Caraibe, destinaţia exotică în care cei doi şi-au petrecut Crăciunul şi revelionul. Cel puţin aşa susţin specialiştii din presa internaţională care, deşi nu au primit confirmarea evenimentului, au motive să creadă că ceremonia s-a desfăşurat în secret.

Potrivit cotidianului „The Telegraph“, în perioada Crăciunului şi a revelionului, Brad Pitt şi Angelina Jolie au locuit în reşedinţa designerului Donna Karan, din insula privată Parrot Cay.

Îndrăgostiţilor şi s-au alăturat cei şase copii, părinţii actorului, Jane şi William Pitt, fratele său, Doug, şi sora sa, Julie.

Un localnic susţine că actorii au angajat 12 bone care să aibă grijă de copii în timpul vacanţei.

Speculaţiile nunţii derivă de la faptul că la sfârşitul lunii decembrie, revista „InTouch“ a dezvăluit că cei doi şi-au luat, finalmente, verighetele de la casa de bijuterii Neil Lane.

resedinta de vacanta a donnei karan - comohotels.com

Reşedinţa Donnei Karan din insula privată Parrot Cay (Turks şi Caicos). FOTO comohotels.com

image

În luna noiembrie, Pitt, aflat la premiera din New York a filmului „Ucide-mă cu tandreţe“, a declarat că marele eveniment se va consuma în curând. „Timpul este scurt. Mă simt bine. Mă simt din ce în ce mai constrâns de copiii mei. Simt că a sosit momentul“, a spus actorul cu privire la căsătorie.

Vestea nunţii vine la opt luni după ce Pitt (49 de ani) şi Jolie (37 de ani) au anunţat că s-au logodit (aprilie 2012), dar şi după numeroase speculaţii cu privire la modul, locul şi momentul în care ceremonia se va desfăşura.

Familie multiculturală

Actorii s-au cunoscut pe platourile de filmare de la "Domnul şi doamna Smith", în 2004, când Pitt era căsătorit cu Jennifer Aniston. În ianuarie 2005, Pitt a divorţat de soţia sa, iar în primăvara anului respectiv a confirmat relaţia cu Jolie, după ce au fost surprinşi pe o plajă în Kenya, cu Maddox, fiul pe care l-au adoptat ulterior.

Trei luni mai târziu, au înfiat-o şi pe Zahara, o fetiţă etiopiană. În ianuarie 2006, actriţa a confirmat sarcina cu primul lor copil biologic, micuţa Shiloh. Un an mai târziu, cei doi l-au adoptat pe Pax, din Vietnam, iar în vara lui 2008, Jolie i-a născut pe gemenii Knox şi Vivienne.

angelina si copiii AFP

Fostele relaţii
Dacă vestea căsătoriei este reală, acesta ar fi cel de-al doilea mariaj pentru Pitt şi cel de-al treilea pentru Angelina. Actorul s-a însurat în 2000 cu Jennifer Aniston, când a optat pentru o ceremonie fastuoasă într-o reşedinţă din Malibu. La vremea respectivă, cei doi aveau o relaţie de doi ani.

Jolie, în schimb, s-a măritat cu actorul britanic Jonny Lee Miller în 1996, când şi-a inscripţionat numele mirelui cu sânge, pe tricoul alb pe care îl purta. Mariajul nu a durat decât 18 luni, dar tânăra s-a recăsătorit cu actorul american Billy Bob Thornton, în mai 2000, de care a divorţat doi ani mai târziu.
 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite