Brad Pitt, ordin de restricţie contra reporterului glumeţ care l-a atacat. Ce farse a mai făcut jurnalistul ucrainean

Brad Pitt, ordin de restricţie contra reporterului glumeţ care l-a atacat. Ce farse a mai făcut jurnalistul ucrainean

Brad Pitt, alături de partenera sa de viaţă, Angelina Jolie, la premiera din Los Angeles a filmului „Maleficent“ FOTO Wenn

Brad Pitt a obţinut un ordin de restricţie împotriva reporterului ucrainean specializat în farse Vitalii Sediuk, care l-a „lovit“ în faţă cu pumnul pe actor la premiera hollywoodiană de miercuri a filmului „Maleficent“, în care partenera sa de viaţă, Angelina Jolie, interpretează rolul principal.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Brad Pitt, în vârstă de 50 de ani, a solicitat un ordin de protecţie de urgenţă împotriva lui Vitalii Sediuk, după ce acesta a sărit gardurile de protecţie şi l-a atacat pe actor cu pumnul - gest care s-a dovedit în cele din urmă a fi o farsă.
 
Reporterul, care este o vedetă de televiziune în Ucraina, a rămas în custodia poliţiei în cursul zilei de joi, până la plata cauţiunii de 20.000 de dolari, conform purtătoarei de cuvânt a Departamentului de poliţie din Los Angeles, Wendy Reyes.
   
„Atacul“ la adresa lui Brad Pitt este ultimul dintr-o serie de farse ale reporterului ucrainean la adresa celebrităţilor de la Hollywood.
 
Vitalii Sediuk (foto dreapta, sursă Wenn) a devenit celebru după ce a fost pălmuit de Will Smith, în 2012, fiindcă încercase să îl sărute pe actorul american la premiera din Rusia a filmului „Bărbaţi în negru 3“. Will Smith avea să declare ulterior reporterilor că Sediuk a avut 

noroc că nu „a încasat un pumn în figură“.

Reporterul ucrainean a fost protagonistul unui alt moment insolit în 2013, când a reuşit să intre în zona VIP de la gala de decernare a premiilor Grammy - deşi nu avea acreditare -, a urcat pe scenă în timpul discursului cântăreţei Adele, câştigătoare a premiului pentru Cea mai bună interpretare pop solo, a luat microfonul şi a spus „Te iubesc, Adele“.
 
Înainte de incidentul cu Brad Pitt, Vitalii Sediuk tocmai fusese eliberat de poliţia franceză, după altă farsă, de data aceasta la Festivalul de film de la Cannes (14 - 25 mai). Pe 17 mai, reporterul a încercat să se ascundă sub rochia vaporoasă purtată de actriţa America Ferrera pe covorul roşu de la Festivalul de Film de la Cannes, însă actriţa nu a depus plângere împotriva acestuia. (foto dreapta jos, sursă Reuters)
 
Filmul „Maleficent 3D“, de Robert Stromberg - deţinător a două premii Oscar, la categoria Cea mai bună scenografie, pentru filmele „Avatar“ şi „Alice în Ţara Minunilor“ -, explorează povestea nespusă a vrăjitoarei (Angelina Jolie) din basmul clasic „Frumoasa din pădurea adormită“, dezvăluind elemente ale trădării sale, care i-au împietrit, în cele din urmă, inima sa pură.
 
Brad Pitt, în vârstă de 50 de ani, este actor şi producător de film. El a primit un Glob de Aur, dar şi patru nominalizări la Oscar, pentru rolurile din filmele „Strania poveste a lui Benjamin Button“, „Armata celor 12 maimuţe“ şi „Moneyball“. Actorul american a mai jucat, printre altele, în „Ticăloşi fără glorie/ Inglorious Basterds“ (2009), a cărui regie este semnată de Quentin Tarantino, şi a primit în acest an primul său premiu Oscar din carieră, în calitate de producător al lungmetrajului „12 ani de sclavie/ 12 Years a Slave“.
 
Brad Pitt şi Angelina Jolie - un cuplu botezat de presa de la Hollywood „Brangelina“ - sunt împreună de nouă ani şi au împreună şase copii: trei adoptaţi - Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam - şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările