Brad Pitt şi Jennifer Aniston, momente afectuoase devenite virale: actorul, aluzie la mariajul cu Angelina Jolie, în discursul de la SAG Awards

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jennifer Aniston şi Brad Pitt au oferit momente simpatice la SAG Awards 2020 FOTO Guliver/Getty Images
Jennifer Aniston şi Brad Pitt au oferit momente simpatice la SAG Awards 2020 FOTO Guliver/Getty Images

Actorii Brad Pitt (56 de ani) şi Jennifer Aniston (50 de ani) au fost surprinşi în ipostaze apropiate în culisele galei premiilor SAG Awards 2020, iar imaginile s-au viralizat făcându-i din nou pe fanii celor doi să spere la o împăcare. Pe scenă, starul a făcut o aluzie iornică la mariajul cu actriţa Angelina Jolie (44 de ani).

Brad Pitt şi fosta lui soţie, Jennifer Aniston, au avut un moment simpatic de apropiere în culisele galei premiilor Sindicatului Actorilor Americani (SAG Awards/Screen Actors Guild Awards), când s-au felicitat unul pe celălalt pentru trofeele obţinute. Evenimentul a avut loc duminică, 19 ianuarie, la Los Angeles. 

Pitt a glumit pe seama faptului că este singur şi a mărturisit că va publica pe contul de Tinder poza cu el din momentul în care îşi primeşte premiul. 

Aniston, de care Pitt a divorţat după un mariaj de cinci ani, a primit trofeul pentru „The Morning Show“, iar fostul ei soţ a privit-o din culise pe un TV. „Oh, wow“, a spus actorul în timp ce Aniston mergea pe podium într-o rochie albă care îi scotea în evidenţă formele. 

Ulterior, cei doi au fost fotografiaţi în timp ce se felicitau în culise, iar imaginea în care Brad o apucă de mână în timp ce Aniston se îndepărtează s-a viralizat pe reţelele sociale, fanii încă sperând la o împăcare.

jennifer aniston si brad pitt au oferit momente simpatice la sag awards 2020 foto guliver getty images

Brad Pitt o apucă de mână pe Jennifer Aniston FOTO Guliver/Getty Images

jennifer aniston si brad pitt au oferit momente simpatice la sag awards 2020 foto guliver getty images

Jennifer Aniston şi Brad Pitt şi-au zâmbit toată seara FOTO Guliver/Getty Images

O altă fotografie o arată pe Aniston atingând uşor pieptul lui Pitt.

jennifer aniston si brad pitt au oferit momente simpatice la sag awards 2020 foto guliver getty images

Jennifer Aniston s-a apropiat uşor de Brad Pitt FOTO Guliver/Getty Images

În timpul discursului de acceptare rostit de Pitt, Aniston a fost văzută zâmbind, chiar şi când Pitt a făcut o aluzie subtilă la mariajul cu Angelina Jolie. „Hai să fim cinstiţi. A fost o perioadă dificilă. Un tip care se droghează, îşi dă tricoul jos şi nu mai are momente intime cu soţia lui“, a spus Pitt. 

Brad Pitt s-a despărţit de Jennifer Aniston în 2005, după ce a avut o aventură cu Angelina Jolie. Ulterior, cei doi s-au căsătorit în 2014, dar s-au despărţit în 2016 şi au divorţat anul trecut.

Cei doi foşti, Pitt şi Aniston, au rămas prieteni şi s-au sprijinit reciproc în ultimii ani.

Înainte de ceremonie, Pitt a fost întrebat de Entertainment Tonight despre eventualele tachinări cu fosta sa soţie. „O să mă întâlnesc cu Jen, este o bună prietenă. Da“, a spus Pitt pentru ET.

Când actorulu i s-a spus că lumea vrea să vadă o fotografie cu ei la eveniment, Pitt a glumit: „A doua cea mai importantă reuniune din anul ei? Înţeleg... Asta a fost o referire la «Friends»“.

Aniston a fost, de asemenea, întrebată despre fanii care speră la o reconciliere între foştii îndrăgostiţi. „Este hilar“, a răspuns actriţa.  

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite