Brad Pitt dezvăluie câţi bani i-a dat Angelinei Jolie, după ce actriţa l-a acuzat că nu-şi ajută financiar copiii. Avocaţii: A împrumutat-o pentru a-şi cumpăra casă

Brad Pitt dezvăluie câţi bani i-a dat Angelinei Jolie, după ce actriţa l-a acuzat că nu-şi ajută financiar copiii. Avocaţii: A împrumutat-o pentru a-şi cumpăra casă

Angelina Jolie şi Brad Pitt au fost împreună 12 ani FOTO Guliver/Getty Images

Brad Pitt (54 de ani) a respins acuzaţiile Angelinei Jolie (43 de ani) potrivit cărora nu ar fi plătit sume considerabile pentru întreţinerea celor şase copii, dezvăluind chiar că a împrumutat-o pe fosta sa soţie pentru a-şi cumpăra o locuinţă de lux.

Ştiri pe aceeaşi temă

Procesul început în urmă cu doi ani continuă cu acuzaţii dure de ambele părţi. După ce avocatul Angelinei Jolie a afirmat că Brad Pitt nu a plătit „nicio sumă semnificativă pentru întreţinerea copiilor“ de când a fost intentat divorţul, în 2016, reprezentanţii starului au replicat, în instanţă, că a plătit peste 9,3 milioane. Mai exact, Pitt a dat 1,3 milioane de dolari pentru cei şase copii şi a împrumutat-o pe fosta soţie cu 8 milioane de dolari pentru a o ajuta să cumpere casa în care locuieşte în prezent, scrie BBC, citat de News.ro. 
 
În documente, avocaţii lui Pitt mai spun că noile acuzaţii ale Angelinei Jolie sunt „un efort de a manipula apariţiile în presă“ şi de „a alimenta conflictul“. 
 
„Având în vedere aranjamentele informale privind acoperirea cheltuielilor pentru copii şi faptul că nu au fost în mod regulat susţinute de domnul Brad Pitt timp de mai bine de un an şi jumătate, doamna Angelina Jolie intenţionează să obţină un ordin de plată retroactiv“, a precizat în documente avocata actriţei. 
 
Un reprezentant al actriţei a declarat ulterior revistei „People“ că Angelina Jolie a solicitat pensie alimentară pentru că îşi doreşte ca ambii părinţi să fie implicaţi în continuare în viaţa copiilor din toate punctele de vedere. 
 
De asemenea, Jolie a solicitat ca divorţul să fie soluţionat până la sfârşitul anului, deşi până acum marea bătălie a fost pentru custodia copiilor, care încă nu a fost stabilită, iar restul aspectelor – cum ar fi împărţirea bunurilor – nu au fost deloc dezbătute. 
 
Angelina Jolie a intentat divorţul în septembrie 2016, invocând diferenţe ireconciliabile. În acest timp, Brad Pitt a fost anchetat şi achitat pentru abuz asupra minorilor, după ce actriţa l-a acuzat că a fost violent cu fiul său cel mare. La momentul respectiv, Pitt a declarat că fosta sa soţie a compromis viaţa privată a copiilor pentru a-l împiedica să câştige custodia comună. 
 
În 2017, actorul a declarat într-un interviu pentru „GQ“ că a renunţat la alcool şi droguri, a urmat terapie şi că a decis împreună cu fosta sa soţie să renunţe la „ura vitriolică“ şi să îşi rezolve problemele pe cale amiabilă. La rândul ei, într-un interviu acordat revistei „Vanity Fair“, Angelina Jolie a vorbit despre divorţul dureros care i-a provocat mari probleme de sănătate şi a precizat că „întreaga familie încearcă să se vindece după lucrurile urâte care s-au întâmplat“. 
 
De-a lungul timpului scurs de la despărţire au circulat numeroase zvonuri privind încercările actorilor de a se împăca, însă niciunul dintre ei nu a confirmat vreodată informaţiile. Mai mult, în urmă cu câteva luni, surse apropiate procesului au declarat că au ajuns la o înţelegere şi că divorţul este aproape finalizat. 
 
Brad Pitt şi Angelina Jolie au fost împreună 12 ani şi sunt părinţii a şase copii – trei adoptaţi, Maddox (17 ani), Pax (15 ani), Zara (14 ani), şi trei biologici, Shiloh (13 ani) şi gemenii Vivienne şi Knox (11 ani).
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: