Brad Pitt a apărut pentru prima dată în public după divorţ: actorul a avut-o la braţ pe Julia Roberts FOTO

Brad Pitt a apărut pentru prima dată în public după divorţ: actorul a avut-o la braţ pe Julia Roberts FOTO

Brad Pitt FOTO Guliver/Getty Images

Brad Pitt a apărut pentru prima dată în public după despărţirea de Angelina Jolie, fiind surprins la două evenimente cinematografice la scurt timp după ce a fost achitat de acuzaţiile de abuz asupra copiilor săi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Actorul american Brad Pitt (52 de ani) a apărut pentru prima dată în public după anunţul divorţului, marţi seară, la o proiecţie privată a filmului „Moonlight“ în Los Angeles. 

Părând a fi într-o bună dispoziţie, dar cu câteva kilograme în minus, starul a fost însoţit de buna sa prietenă Julia Roberts (49 de ani), deşi actriţa nu este implicată în proiectul la producţia căruia a participat compania actorului, Plan B.

Miercuri seară, Brad Pitt şi-a reluat obligaţiile profesionale şi a apărut pentru prima dată pe covorul roşu, cu ocazia premierei din Los Angeles a noului său film, drama de război „Allied“. Actorul a pozat alături de partenera sa din film, actriţa franceză Marion Cotillard, a semnat autografe, a făcut selfie-uri cu fanii şi chiar a dat o scurtă declaraţie pentru E! News: „Este foarte drăguţ, toată lumea a fost foarte bună cu mine. Este bine să ştiu că atât de mulţi oameni mă susţin.“

Brad Pitt, surprins alături de Julia Roberts FOTO Splash

Brad Pitt şi-a făcut apariţia la eveniment la scurt timp după ce Departamentului pentru Protecţia Copilului şi Servicii Sociale din Los Angeles (DCFS) a hotărât că artistul nu a comis niciun abuz asupra celor şase copii pe care îi are cu Angelina Jolie. Ancheta a fost demarată după ce starul a fost suspectat că a avut un comportament violent faţă de fiul său cel mare, Maddox, în momentul în care tânărul a intervenit pentru a-i lua apărarea mamei sale. De asemenea, presa străină speculează că acesta a fost şi incidentul care a determinat-o pe actriţă să intenteze divorţul.

Brad Pitt, alături de partenera sa din film, Marion Cotillard FOTO Guliver/Getty Images

Brad Pitt, alături de fanii prezenţi la eveniment FOTO Guliver/Getty Images

Brad Pitt a cooperat pe deplin cu reprezentanţii DCFS, care nu au descoperit nicio infracţiune comisă de actor, potrivit declaraţiilor unei surse pentru ReutersUn agent de presă al actriţei Angelina Jolie a declarat că vedeta este „uşurată că, după o anchetă de 8 săptămâni, DCFS este mulţumită, deoarece măsuri de siguranţă au fost implementate, iar acestea vor permite copiilor să se vindece.“

În luna septembrie, Brad Pitt a acceptat să facă un test antidrog şi unul antialcool, în urma unui acord temporar cu Angelina Jolie, pentru a putea să îşi viziteze copiii. Cuplul a acceptat să participe şi la şedinţe individuale de consiliere psihologică.

Brad Pitt FOTO Guliver/Getty Images

Recent, un reprezentant al actriţei a anunţat că foştii soţi au semnat o înţelegere care stabileşte că Angelina Jolie va avea custodia deplină a celor şase copii, în timp ce Brad Pitt va avea parte de „vizite terapeutice“, fără a fi foarte clare condiţiile în care se vor desfăşura întâlnirile actorului cu copiii săi. 

Brad Pitt FOTO Guliver/Getty Images

Pe de altă parte, vestea e contrazisă însă de mai multe surse citate de „The Independent“, care susţin că Pitt a depus recent în instanţă documente prin care solicită custodia comună. De asemenea, presa străină scrie că înţelegerea anunţată de Jolie a fost una temporară, iar acum că ancheta DCFS a fost finalizată starul este hotărât să lupte pentru copiii săi.

Angelina Jolie şi Brad Pitt au împreună şase copii, trei adoptaţi – Maddox (15 ani), Pax (12 ani), Zahara (11 ani) – şi trei biologici – Shiloh (10 ani) şi gemenii în vârstă de 8 ani Knox şi Vivienne. Acesta este cel de-al treilea divorţ pentru Jolie şi al doilea pentru Pitt. Ea a mai fost căsătorită cu actorii Jonny Lee Miller, în perioada 1996-1999, şi Billy Bob Thornton, în perioada 2000-2003, iar el a fost căsătorit cu Jennifer Aniston în perioada 2000-2005.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările