Bono a devenit cel mai bogat star pop-rock din lume graţie acţiunilor Facebook

Bono a
devenit cel mai bogat star pop-rock din lume graţie acţiunilor Facebook

Bono deţine 2,3% din acţiunile companiei Facebook FOTO AP

Bono, solistul trupei irlandeze U2, a devenit cel mai bogat star pop-rock din lume graţie acţiunilor pe care le deţine în compania care administrează reţeaua socială Facebook, scrie Mediafax.

Ştiri pe aceeaşi temă

Averea solistului, în vârstă de 55 de ani, este estimată la 1,6 miliarde de dolari. Bono a cumpărat, în 2009, 2,3% din acţiune deţinute de platforma online Facebook, pentru suma d 89,6 milioane de dolari. Achiziţia a fost făcută prin intermediul firmei de investiţii a artistului, Elevation Partners, potrivit „Sunday Mirror“, citat de Mediafax.

Bono l-a depăşit astfel de Paul McCartney, fostul vocal al grupului britanic The Beatles, a cărui avere este estimată la 730 de milioane de dolari. Acesta este urmat de Madonna, cu o avere de 520 de milioane de dolari.

Site-ul Facebook.com a fost cotat la bursă în 2012, iar acţiunile sale valorează în prezent aproximativ 200 de miliarde de dolari.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările