Bodyguardul trupei The Prodigy a murit. Mesajul formaţiei FOTO

Bodyguardul trupei The Prodigy a murit. Mesajul formaţiei FOTO

Con şi Keith Flint FOTO Facebook The Prodigy

La doar câteva săptămâni după ce solistul formaţiei The Prodigy Keith Flint s-a sinucis, bodyguard-ul trupei, Con, a fost găsit mort.

Bodyguard-ul formaţiei The Prodigy a fost descoperit mort, scrie Daily Mail.
 
Moartea sa vine la scurt timp după ce în urmă cu doar câteva săptămâni solistul formaţiei, Keith Flint, s-a sinucis la începutul lunii martie, la vârsta de 49 de ani, spânzurându-se.
 
Formaţia a anunţat trista veste pe pagina oficială, alături de mai multe poze cu Con, împreună cu membrii formaţiei sau protejându-i la concerte, pe care l-au supranumit „Superman“.
 
„R.i.P (Rest in Peace/Odihneşte-te în pace – n.r.) Con. Ne-ai asigurat tot timpul spatele şi ai avut grijă de noi ani de zile, ne-ai scos din multe situaţii delicate în turnee, ai fost cu adevărat un om minunat, ai fost de fapt Superman. Ai fost cel mai bun şi loial prieten. Ne va fi extrem de dor de tine şi nu te vom uita niciodată. Dragostea noastră merge la Jayne şi restul familiei“, au scris membrii trupei.
 
Formaţia a postat şi o imagine în care Con îl ridică în aer pe Keith, înconjurat de fani, în timpul unui concert.

FOTO Facebook The Prodigy
 
Vârsta lui Con şi circumstanţele decesului acestuia nu au fost făcute publice.
 
Con, bodyguardul formaţiei FOTO Facebook The Prodigy

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: