Bobonete a anunţat că se operează şi e nevoit să renunţe la spectacolele programate: Voi fi imobilizat la pat pentru câteva zile

Bobonete a anunţat că se operează şi e nevoit să renunţe la spectacolele programate: Voi fi imobilizat la pat pentru câteva zile

Mihai Bobonete FOTO Pro TV

Actorul Mihai Bobonete (38 de ani), cunoscut pentru rolul Bobiţă din serialul „Las Fierbinţi“, i-a anunţat pe fani că nu poate susţine spectacolele pe care le avea programate, de ieri şi de astăzi, deoarece va suferi o operaţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mihai Bobonete a scris o postare, pe pagina lui de Facebook, prin care anunţă că nu va putea susţine spectacolele din aceste zile (vineri şi sâmbătă - n.r.). 
 
Actorul de comedie le-a explicat fanilor şi celor care urmau să meargă la spectacolele lui de la Arena Pub Regie, programate pentru ieri şi astăzi, că va fi imobilizat la pat pentru câteva zile, deoarece trebuie să suporte o intervenţie chirurgicală.
 
Totodată, actorul din „Las Fierbinţi“ promite să se revanşeze la următoarele spectacole şi spune că îi pare rău pentru cei care se pregătiseră pentru evenimentele din aceste zile.
 
„Din păcate, nu pot susţine spectacolele de astăzi şi de mâine (vineri şi sâmbătă – n.r.), programate în Arena Pub Regie. Astăzi (vineri - n.r.) trebuie să fac o intervenţie chirurgicală, nimic grav, dar care mă va imobiliza la pat pentru câteva zile. Îmi pare rău pentru cei ce se pregatiseră pentru astăzi şi mâine, dar sper să trec cu bine momentul ăsta şi să mă revanşez la următoarele spectacole. Vă mulţumesc de înţelegere!“, scrie Bobonete pe Facebook. 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările